Vítám Vás

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky ze Svitav a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
22.3.13 12:02

@Jaja87 no nález po potratu byla parciální mola, to znamená že se dostaly do vajíčka dvě spermie a to není dobrý, hlavně byl špatný poměr chromozomů nebo co a po tomhle se chodí na odběry hcg, protože to klesá pomalu a je tam možný riziko vzniku rakoviny placenty, ale to hodně malý procento, no kvůli tomu oni nedoporučujou otěhotnět min. půl roku, no a nám se to povedlo 5týdnů po revizi :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 13:34

@Zuziš Aha,tak snad bude vse v poradku!!!A miminko donosis urcite…Hlavne se nestresuj a vydrz, odpocivej…
No povedlo se vam to tedy pekne rychle… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
22.3.13 13:46

@Zuziš a co takhle Svobodovi? s Vendulou jsi musela chodit i do práce :)

Jinak Fanda nám zpravoval auto taky :D

Tak u nás chvilka poobědového klidu, pak dodělám roládu pro sousedovic k narozkám a vyšoupnu dítko k babičce- abych nemyslela na to, jak tam chudák řve, tak si večer na těch narozeninách asi pořádně po hoooooodně dlouhé době ožeru hubu:)
Jinak svatební šatky mám doma-dokonce je ještě oblíknu, Kuba dneska po průjmech udělal konečně pořádný hovnisko, tak snad se nám blíská na lepší časy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 13:49

@X-333 Tak to je skvely ze kajdil pekne!!! :mrgreen:
No ja uz klid nemam zadny, Tada vstak par minut po 13:00 h, a uz je zase ve svym zivlu..Tesim se na vecer opet.. ;) ;) :D Uz aby byl, tahne se to nejak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 13:53

@Jaja87 jo snažím se, ale kolikrát to taky nejde, to víte s tchýní pod jednou střechou, teda nevídáme se každej den, ale už ten pocit :mrgreen: :mrgreen:

@X-333 Svobodovi??nějaký znám ale Vendula :think: :think: tak to nevím nevím :nevim: a do práce s námi…tak na třetí směnu asi těžko, já jsem tam 3,5roku a to za tu dobu tam žádná taková nejezdila :think:

jé ty se máš, taky bych si docela ožrala držtičku, ale to bohužel nehrozí, tak si dej aspoň za mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
22.3.13 13:56

@Jaja87 No já už jsem taky myslela, že klid nebude, dala jsem ho do postýlky a skoro hodinu si tam povídal, normálně bych ho tam nechala, ale bylo na něm vydět, že by poteboval schrupnout a nechci ho dávat ke tchýni utahanýho, byl by přetažený a budil by se jí -my už jsme zvyklí, ale jí by mohl trefit šlak:) Nakonec jsem ho uhoupala v náručí :zed: Sice bude asi večer trvat, než usne, ale to už není můj problém :mrgreen: Stejně na něj budu myslet celou noc :,( Jen doufám, že mi tchýně nebude lhát o tom jestli brečel, atd…aby nemusela hlídat příště u nás :nevim: No uvidíme…
Jak ti Táda řádí, tak to už mu bude líp:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
22.3.13 14:00

@Zuziš Dám si za všechny-chcete? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No Svobodovi bydlí jakoby za hospodou. V lednu nebo kdy jsme tam v noci s policií hledali Venduli strejdu. Vendě je 23 v AVX dělá už asi taky 3,5 roku nebo tak nějak, ale je možný, že se nesetkáte na směně. Jinak o nic nejde, já jen, že teď bydlíme přes chodbu a je to jedna z mých dvou nejbližších kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 14:04

@X-333 jo tak znám toho co bydlí za hospodou a jeho máti dělá v Hypru a ona je ve Sy???a dneska je v práci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
22.3.13 14:07

@Zuziš Tak to jsou oni, její máma dělala v Hypernově, teď je v důchodu už, ten strejda tam bydlí s nima, v druhé polovině baráku. Vendy je dneska po noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
22.3.13 14:08

@Zuziš Bydlíme v Kam. Horce; má ještě dva bráchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 14:13

@Zuziš To chapu ze to obcas nejde jen tak lezet a lezet…Jaj jeste ze s tchyni nebydlime… :mrgreen: :mrgreen: To asi nemas lehky..Ale zase fajn ze se nevidite kazdy den. @X-333 Hlavne si dnesek uzij!!!Taky kdyz jsem sla pryc myslela jsem na syna, neslo to na nej nemyslet..Ale spani u nasich je v pohode, sice chodi spat pozdeji nez doma, ale to uz je jejich vec.. ;) ;)
No uz moc lezet nechce, ale rymu porad ma chjoo, strikam mu pokazde, ale prd platny nebo nevim.. :zed: :zed: Kasel ma uz taky lepsi, uz tolik nekasle jen sem tam, no uz aby nam bylo lepe, chci jit ven, k nasim, k moji babicce apod.. ;) ;) Ja uz jsem taky docela reddy,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
22.3.13 14:19

@Jaja87 No pokud nemá teplotu a ten kašel vyloženě jen z rýmy a rýmu má čirou, tak ven klidně běžte, třeba jen na chviličku, na půl hodinky, jelikož tam mrze, tak mu to ten nosan pěkně pročistí. A víš jak se to říká-neléčená rýma trvá 7 dní, léčená týden- kapky mu jen pročistí nos, nezbaví ho to rýmy jako takové. Pokaždé, co má rýmu Kuba tak soplí třeba i 14 dní. Pokud nemá horečky a kašel jen protože ho rýmá dráždí tak taky chodíme ven. Jen se snažím aby moc nefuněl ledovej vítr, páč jak dýchá venku pusou, aby ho nebolelo v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 14:24

@X-333 tak nevím která to je a jestli je dneska po noční tak je na 4směně, takže máme protisměny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 14:24

@X-333 No stejne ven budeme muset jit. Protoze ve stredu jdu na nehty dopoledne a budu malyho muset odvest k me babicce.. ;) Takze v kocaru se projede, a uvidime jak bude v pondeli, utery a treba se podivame na chvili ven..Rymu ma cirou, bilou, vodovou nebo jak bych to popsala, ani mu netece moc, jen kdyz psikne, zakasle..Kapky mu davam no..Rymu Tada ma da se rici od soboty-nedele, skoro tyden, tak snad uz se ztrati!!Ja rymu mam stale ale uz muzu i nosem dychat a smrkam jak kdy…Teplotu nema, tu mel jen z patka na sobotu v noci a pak behem dne v sobotu..Od te doby ji nema, je v pohode, cely den si skoro hraje a nelezi vubec uz. Jen chvilema.. :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
22.3.13 14:40

@Jaja87 Tak to ho normálně ven vem, možná bych využila i toho, že je dnes zatím jen -2°C a šla dnes, přes víkend má mrznout už dost…však uvidíš..

@Zuziš Tak jste se míjely:) Ale to je jedno :) Máš profil na facebooku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny