Vítám Vás

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky ze Svitav a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
22.3.13 08:57

@Zuziš V radimeri znam par lidi..Neznas Jandlovi??Nebo Stejskalovi??? 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 09:13

@Jaja87 jo něco mi to říká, ale nevím ke kterým ksichtíkům to přiřadit, možná kdyby mi je někdo ukázal, tak budu vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 09:23

@Zuziš JOjo… ;) ;) No Jandlovi maji barak hned za mostem na zacatku po prave strane..Jandl dela strechy mam dojem a ma dva syny Davida a Kubu, a david se loni zenil.. ;) ;)
Stejskalovi, ti bydli zase na druhe strane, odbocka(krizovatka)smer dolu, po leve strane barak, maji dve deti kluka a holku. ;) Fanda Stejskal opravuje auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 09:24

@Jaja87 jo ty brďo tak to vím, Fanda nám opravoval auto :D a Jandlovi to už asi vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 09:27

@Zuziš HIhi.. :lol: No tak Fanda je me mamky bratranek… :pankac: :pankac: Obcas tam s nim dela i muj strejda(mamky bracha)..
A neznas i Lenku Klofandovou? Ma dve deti, kluka, holku, bydli nekde na kopci, v baraku, kde ma i tchyni, jeji manzel asi pred dvouma, trema roky umrel, a nasla si milence Libora Navratila. Neznas? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 09:45

@Jaja87 tak to vím aji kde přesně bydlí Klofandová, no nekecej tak to tady máš rodinu :)

jak říkám, já tady mám asi dvě dobrý kámošky a to jedna je sem přestěhovaná, jinak ani na žádný akce nechodím, jen na zábavy, nebo když je něco pro děcka, jinak mě nějak neláká se koukat na ty ksichty tady :mrgreen: :mrgreen:

já jsem spíš typ člověka, kterej si radši občas vyrazil na disko do Sy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 09:58

No tak ta Klofandova prebala me tete(mamcine sestre) manzela toho Libora,..teta v te dobe byla nemocna :cert: :cert: debil!!!No rodina to je ale vzdalena, jen ten Fanda je tam z rodiny jinak nikdo, Jandlovy znam protoze jsou do rodiny k tomu Liborovi co je s Klofandovou..
Jo to ja jsem taky typ cloveka co si vyrazil na disko..Sla bych nedky dlouho jsem nebyla pul roku asi. ;) A dlouho asi jeste nepujdu. :zed: No pockam si a snad se dockam.
No ja moc kamosek nemam od doby co jsem doma s ditetem. Chodi sem jedna kamoska k nam a ja k ni jeste deti nema, dalsi kamosky ze skolky, bud pracuji, nebo se s nema nevydam a bydli mimo SY… 8) Takze asi tak.Ale pak mam jeste mamcinu sestrenku ktera ma syna 2letyho, tak s ni se obcas vydam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 10:15

@Jaja87 no popravdě mě je ten Libor nesympatickej, nemůžu si pomoct, s Klofandovou se akorát zdravím a znala jsem od vidění toho jejího manžela co umřel ;)

Jo já vyrážela každý měsíc, potřebovala jsem vypnout a pobavit se :) ale teď mám taky smůlu a chvilkama mě to štve!!!tak to doháním aspoň tím, že si občas zajdu s nějakou kamarádkou aspoň na kafe :)

měla jsem hodně kamarádek, ale že jsme se přestěhovali sem, tak jsem o hodně kamarádek přišla, jsem ráda, že si můžu pokecat aspoň tady, když jsem pořád doma-mám totiž neschopenku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 10:24

No on byl v pohode Libor je to byvaly strejda muj, vsichni jsme ho odoudili kdyz dokazal opustit nemocnou zenskou..Debil! A ona, ona me je nesympaticka!!Skoda mluvit! Hvezda jedna!!Promin..

Taky jsem mela neschopenku, protoze delam 12ky, den, noc…
No ja mela hodne kamosek tady ze sidliste, ale kazda si zije svuj zivot, pracuji, obcas jdou se pobavit, maji pritele apod..
S jednou kamoskou co jsem chodila hoodne parit, tak ta ted ma 3 mes.miminko.Je to zaroven i kolegyne z prace. Takze ty kamosky hodne byly v puberte apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 10:30

@Jaja87 hele v pohodě, já se s ní nebavíma říkáme si dobrý den, takže můžeš na ní nadávat jak chceš :lol:

kde jsi dělala??jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 10:32

@Zuziš No ja se radsi o ncih bavit ani nebudu protoze je to stve…
Nebo tez uz ne ale nezajimaji me..
No ja delala ve westvacu Svitavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 10:42

@Jaja87 aha já mám neschopenku taky kvůli práci, dělala jsem v Avx, ale hlavně já byla min.rok těhotná jenže jsem musela na revizi v 7tt, asi v půlce ledna jsem si nechala ukončit neschopenku, byla jsem dva dny v práci a doma jsem se sekla do palce a jela na šití, takže další neschopenka, jenže jsem kvůli špatným výsledkům po revizi, musela chodit na krev na gyndu tak mi pak dr oznámil výsledky, v krvi hcg víc jak 10tis.,následoval druhý den utz ve špitále a zjistily že jsem těhotná v 6tt, takže neschopenka pokračuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 10:45

@Zuziš tak to je dobry… :potlesk: :potlesk:
No tak hlavne ze je vse v poradku. Ja byla na neschopence taky hned ze zacatku, co jsem to oznamila..Ale ted uz to je zase jinak, kamoska mohla delat v praci sice 8ky, ale pracovala, gynda ji rekla ze muze delat podle toho jak se citi..A to je rok zpet, co byla tehu, otehotnela o rok pozdeji jak ja.To jsou zmeny, takze doufam ze az budu nekdy zehu ze taky budu moci delat..Je sice pravda ze na neschopence jsem mela slusny penize, ale byla jsem doma :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.3.13 10:49

@Jaja87 no já chodím k Homolovi a ten jak slyší Avx tak okamžitá neschopenka!!!jenže teď potom potratu mám tuplem rizikový a sám mi řekl, že to v mým případě není žádná sranda, že musím být na sebe opatrná, takže se snažím, ale ležet pořád od rána za 1 ani nemůžu a za 2 nevydržím…takže uvidím, musím se objednat zase na utz a k dr jdu 8.4. tak chci jít týden předtím než k němu půjdu, to bude 5týdnů od posledního utz, tak to zase bude jiný, už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.3.13 10:58

No ja chodim k Prichystalove, a ta se me taky ptala zda delam 12ky apod, tak me automaticky soupla na neschopenku, ale o rok pozdeji kdyz tam byla ta kamoska, u stejne gyndy, tak v pohode, a sla na neschopenku az nekdy kdyz byla ve 4 mes..Nebylo ji dobre brala si porad dovcu.No takze zmeny docela,..
To jo to davej na sebe pozor, a jaktoze to mas jeste vice rizikovy??Jsi otehotnela brzy po te revizi???
To chapu ze porad lezet nejde, to ja bych taky nevydrzela..Ja kdyz byla tehu musela jsem lezet 3 dny protoze jsem byla po odberu plod.vody,…A bylo to nekonecny to lezeni..
Ale davej na sebe pozor. Setri se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny