Vitamín C, doplněk stravy dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
13.2.18 08:27

Nedávám, stačí pestrá strava, ovoce každý den a zelenina ke každému jídlu. Navíc mi říkala paní doktorka, že imunita dětí se vyvíjí a není dobré do ní zasahovat uměle, což jsou právě doplňky stravy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.18 09:13

@Genovesa My tedy jedeme s medem… jsem zapomněla poznamenat… a ta chuť je právě dohromady boží… záleží, kolik se nasype… pokud byste nesladili vůbec, tak kyselejší bude.. ona je v tom kyblíčku maličkatá odměrka, tak brzy zjistíte, kolik vám vyhovuje… takhle do termosky ven, je to super :-). mně rakytník taky bojkotovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.19 10:14

Nevíte od kolika měsíců,můžu dávat ten sypký?Malé je 17měs.Díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leona.Mirkova
22.4.19 09:17

Taky céčko nedávám, protože je to vitamín, který je obsažený v ovoci a kterého děti sní opravdu hodně. Jediné, co jim dávám je kolagen kvůli tomu, že vrcholově sportují.

• Citovat
  • Upravit
221
27.4.19 14:03

@odlaska Přesně tak, pokud je potřeba posít imunitu, tak je vit. C k ničemu, to je lepší koupit si třeba beta-glukanový sirup.
Vitamin C v dávkách, ve kterých se podává stejně nikdy všechen nevstřebá (u dospělého cca 80 mg z jedné dávky, kupovat si dlouhodobě 1000 mg céčko je proto nesmysl). Taky nijak neovlivňuje to, jestli budete nebo nebudete nemocní. Pokud se bere preventivně, tak jenom potom co onemocníte zkrátí dobu nemoci cca o 2 dny.
Za mě je nejlepší koupit si do zásoby šumák, který působí na rozdíl od tablet okamžitě a v době nemoci si dát čtvrtku ráno a večer. Tablety jsou v podstatě k ničemu. ;-) btw 80 mg je v jednom jablku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí