Vitamín C pro batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
19.11.23 01:36
@Sofi183 píše:
Napiš si do googlu: losos vitamín D a hned si zjistíš kolik ho tam má, na 100g i víc než 3násobek denní dávky. Takže jsem spoko. :D

Farmovy losos ma jenom 250 iu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
21.11.23 21:17
@Sofi183 píše:
V čem? Podívej se kolik má mg vitamínu C kiwi na 100g, skoro celou doporučenou dávku. Ale ať si každý dělá co chce, já napsala jak praktikuju já. Syn byl nemocný naposledy před 3/4 rokem, já jsem byla před rokem a půl. Jíme zdravě, žijeme zdravě. Myslím, že imunita nestojí na kapičkách z lékárny za 150 korun. Imunita je komplexní dlouhodobá věc vyplívající z mnoha faktorů.

Kjwi a všechno ovlce se nechává uměle dlzrávat lod lampami a trhá se nezralé, aby zvládlo lřevozy, v do ě, kdy se v něm ještě lotřebné vitamíny nestihly vytvořit. Pokjd to nedozrávalo na sluníčku u nás a nebylo to utržené po plném dkzrání, je to jen hmota bez vitamínu C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
21.11.23 21:26
@Havlova píše:
Asi věřím spíš imunoložce.

Potvrzuji i od naší imunoložky, vitamin D nemáme v našem podnebí šanci získat dostatečný a má prý cenu brát jej mljdně celý rok.

Museli byste denně 20 minut osvítit plochu velikosti paže ostrým sluncem o intenzitě květen - srpen, abychom potřebnou dávku do těla dostali. To je nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí