Vitamin E, selen, zinek a B-komplex

nelka123
12.2.13 10:47

Vitamin E, selen, zinek a B-komplex

Ahojky,
Mám na Vás dotaz byly mi doporučeny brát tyto vitamíny Vitamin E, selen, zinek a B-komplex a chtěla bych se optat zda to někomu z Vás pomohlo i na endometriozu?
Trpním na ni(mám ložiška na vaječnících):( a ted v březnu mě bude čekat 3IVF dlouhý protokol(předtím krátký protokol) je možnost, že by mi tyto vitamíny mohli pomoct ji trochu zničit nebo aby aspon nebyla aktivní. Proto se Vás ptám pomohlo to některé z Vás.
Jinak všechno je u náš v pořádku. Hormonální profil pěkný, spermio vyborné, genetika v Plzni v pořádku žádné protilátky proti ničemu. Zjištěna u obou mutace laiden ještě.(heterozygot)Moc děkuju za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1400
12.2.13 13:04

Ahojky, to ti doporučili asi na imunologii? Já sice endotrimézu nemám, ale prodělala jsem tři zamlklé těhu. Mě zjistili houstnutí krevních destiček, proto to tak dopadlo.Asi je to věkem. Tak mi doporučili to co tobě, plus pivní kvasnice a godasal na ředění krve.Je to dva měsíce co to beru a otěhotněla jsem. Zatím to vypadá dobře. Nechtěla jsem to nechávat náhodě, tak jsem šla do inseminace a zadařilo se. Jaké máš AMH, dělali ti to? Je to jakou máš zásobu vajíček. Jinak mě po revizích se udělali srůsty, tak děloha dostala zabrat, na to jsem pila kontryhel a malinovou směs tinkturu a hodně se po tím děloha spravila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
12.2.13 13:27

Ahojky,
jo jo to mi doporučila paní doktorka Zdeňka Ulčová-Gallová z Plzně, kde jsme byly na imunologickém vyšetření a vůbec nic nám nezjistili. Všechno naštestí dopadlo v pořádku. Chvíli jsem brala i gynex, ale to mi doktorka zatrhla, že to nepotřebuju, že je to pro ty co nedostavají menstruaci a tak, ale že já to nepotřebuju, že mám pravidelnou mensturaci i ovulaci, že to není pro mě a proto mi napsala tyto vitamíny. Na ředění krve mám brát fraxiparin nebo tak nějak. Já právě jdu těd v sobotu na 3 inseminaci, ae nevím nevím zda to dopadne ani doktor se na to netvářil, řekl, že poslední inseminace a pak hned 3 IVF s tím prodlouženým protokolem. Ta endometrioza je aktivní, tak třeba jestli ty vitamíny by na to taky pomohly co jsme dostala. Já jsem někde četla, že kontryhel není vhodný, když mám endometriozu, tak já nevím:(, ale někdo psal, že ten gynex mu na tu endošku zabral, tak uvidím po těhle vitamínech a potom 3 ivf a kdyžtak se vrhnu znova na tu 3 měsiční kuru Gynexu, ale děkuju za radu:))))

• Citovat
  • Upravit
1400
12.2.13 13:36

Podívej se na netu jestli by ti nepomohl nosifol. Není dlouho na trhu a holky už s tím mají dobré zkušenosti. Já moc nejsem na čajíčky, ale zajdi si do obchodu s bylinkami, na endotrimézu ti určitě snad něco doporučí. Jsou i různé tinktury. Já byla taky u té paní doktorky v Plzni a po užívání těch vitamínů se za dva měsíce zadařilo. Ale šla jsem do inseminace, abych to nenechávala náhodě a podařilo se.Ted jsem měsíc těhu. Ono hodně pomůžou ty vitamíny a přírodní prostředky, né jen léky. Například na ovulku jsem brala bobule šatavari a byla úplně silná, což předtím bez léků všelijaké. Jenže po revizích se mi udělali v děloze srůsty a já to ještě nevěděla, tak se pak nedařilo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
12.2.13 13:48

Já taky nejsem právě moc na čajíčky:) a popravdě už ani nevím čemu bych mohla věřit a čemu ne, abych si spíš ještě neuškodila:( já bych byla taky hrozně rádá, kdyby nám vyšla tuhle sobotu naše 3 inseminace dala bych zato bůhví co, kdybych nemusela podstupovat znova 3 IVF s těma hormonama:( kéž by štěstí stálo konečně po těch 3 letech při nás a splnilo se naše největší přání.. Budu věřit a doufat, že nám to vyjde:)

• Citovat
  • Upravit
1400
12.2.13 14:09

Tak ty jdeš na tu už ted v sobotu? Přeji hodně štěstíčka a napiš pak, jak to dopadlo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
12.2.13 14:12

:) kéž by to dopadlo dobře.. opravdu se snažíme dělat všechno možné i nemožné a pořád nic:( napíšu a doufám a věřím, že konečně taky uvidím ty // čárky:)

• Citovat
  • Upravit
nelka123
12.2.13 14:12

:) kéž by to dopadlo dobře.. opravdu se snažíme dělat všechno možné i nemožné a pořád nic:( napíšu a doufám a věřím, že konečně taky uvidím ty // čárky:)

• Citovat
  • Upravit
nelka123
3.3.13 09:10

Ahojky moris, tak ta inseminace naám asi nevyšla. V sobotu 2.3.2013 to bylo 14 dní od inseminace a vyšel TT negativně. Menstruace sice doted jeste nepřišla, tak nevím co se děje.:( Nevím jestli by to jěště mohla znamenat, že bych mohla být těhotná uvidíme jestli nepřijde do 4 dnu… Vždy mi chodila okolo 28-30 dne. Tak třeba se to dneska rozjede:( Jinak Vám držím palce at je všechno v pořádku:)

• Citovat
  • Upravit
1400
3.3.13 15:33

@nelka123 Nevzdávej to, pokud by to nevyšlo, tak plánuj dál. U mě to sice je pohnojený až moc.Po tým vším, čekám dvojčata. Byl to pro mě trochu šok, ale už se s tím smiřuji. Ber dál ty vitamíny a zkoušejte. Když to ještě nemáš, naděje je.Dej pak vědět. Každý neúspěch je nakopnutí, zkoušet dál! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí