Vitamíny Action

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
12.2.25 21:34

Vitamíny Action

Ahoj, chci se zeptat jestli tu má někdo zkušenosti s vitamíny z Actionu. :mrgreen: Narazila jsem na ně a překvapila mě ta nízká cena, vyzkoušela jsem zatím před nějakou dobou vitamin B od nich kvůli aftum a řekla bych, že to celkem pomohlo, ale zajímá mě jestli tu má někdo s těma vitaminama zkušenosti. :lol: :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9163
12.2.25 21:48

Pokud jsou bez umělých sladidel, proč ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
12.2.25 22:59

Taky by mě zajímalo. Uvažovala jsem si je tam koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17150
13.2.25 09:57

Nikdy bych tam nic k jídlu nekoupila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.25 09:59
@azaleila píše: Více

Kupuji tak Mars tyčinky

• Citovat
  • Upravit
14.2.25 09:16

Já bych v Actionu vitamíny nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.25 01:38

Nedávno, jen pár dní po dotazu, jsem v Actionu něco kupoval za skoro pět stovek a platil kartou. Taky jsem tam kupoval ještě něco, ale to jsem platil hotově. Vitamíny to ani v jednom případě nebyly. Když bych si je tam někdy koupil, tak dám vědět, jak jsem s nimi spokojen. :mavam:

P. S. Kdyby někoho zajímalo, co jsem tam kupoval, tak má smůlu. Je to soukromé. Ony vůbec všechny mé finanční transakce jsou soukromé a kdyby si nějaká třeba myslela, že mě jako rentiéra, kterému budou tento rok přistávat na účtu velké peníze, bude chtít využít na vztah, tak bohužel, nemohu sloužit. Ženy na vztah, sex, včetně jednorázovek, si vybírám sám. Zkuste to tedy u kolegy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová