Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Znáte někdo vitamíny PIIMAX PRO V? jak jste s nimi byli spokojeni? Bylo znát jejich užívání?
Ahoj,
bere je manžel na chocholku
já beru pimax c kalki d , a je skvělý
Brala jsem ho celé těhu a beru ho i ted kvůli vápníku a nemám vůbec vrtané zuby,nemluvě o nehtech, které se mi přestaly třepit. Budu ho brát i nadále.
Andrea
Znam, kdysi jsem ve firme, ktera je distribuuje pracovala a tak jsem i registrovana, teda moje mama:-))) Vitaminy jsem bravala a vzdy dlouhodobe a uplne se mi spravily predevsim nehty, ktere jsem mela uplne silene, dvojily se mi … teda spise stepily silene, byly mekke a tak. Vlasy jsem mivala vzdycky huste, ale taky se mi strasne lamaly … tak se to tim taky hodne spravilo.
Celkove dodavaji i jine potrebne vitaminy a pro zenske jsou super. Jen je potreba je jist dlouhodobe … vysledky se dostavi po 3 mesicich. Ja je bravala nekolik let s obcasnymi prestavkami a opet uvazuju o jejich nasazeni.
Pokud mas nekoho, kdo ti je doda, v poho, jinak mohu taky … my je bereme (myslim vitaminy a kosmetiku) jen pro svou potrebu, nikomu normalne neprodavam, jenom rodine a znamym. V te firme uz 10let nepracuju, ale odebiram stale … nejak mi sedla jak kosmetika, tak i ty doplnky vitaminove.
Sulanek
A kolik tyto vitamíny stojí? Jsou také proti padání vlasů nebo má tato firma ještě nějaké lepší vitamíny proti padání vlasů?
Děkuji.
nemáte tam prosím i něco na nervy a žravost čokolády?
NiKi
P.S: To není prča, to je vážný…
Na nervy tam neco je:-))) Na zravost … no taky jo, ale v ucinek az tak moc neverim … taky jsem zravec obrovsky:-)))
A ty nervy jsou z ceho … z prcka nebo spise potreba se pripravit na zkousky?
Sulda
lendulka píše:
A kolik tyto vitamíny stojí? Jsou také proti padání vlasů nebo má tato firma ještě nějaké lepší vitamíny proti padání vlasů?
Děkuji.
Musela bych se podivat … odhadem kolem 500 kc, ale je to velke baleni a je tam tech vitaminu hodne …fakt to nedistribuuju, takze to nemam v hlave … juknu doma na nejaky letak, jo?
Na padani vlasu tam mozna bude i neco intenzivnejsiho, ale tenhle Pimaxx (je jich vice druhu) ma sirsi zaber a osobne ho mam vyzkouseny.
Sulda
Ahojky, můžete mi prosím napsat přesný název a od jaké firmy jsou tyhle vitamíny? Taky bych je vyzkoušela.
Díky moc
Pajuska
Pajusko,
ty vitaminy nekoupis v zadnem krame, jedine od nejakeho distributora a ta firma se jmenuje Finclub.
Sulanek
Dobrý večer, Piimax pro V, ale i ostaní preparáty od Finclubu velmi dobře znám, setkávám se dennodenně s jejich dobrými výsledky. Já sama jsem Piimax brala po porodu a kojení, kdy mě začali padat vlasy a třepili se nehty. Řekla bych, že zabrali skutečně velmi dobře, první výsledky se objevili po měsíci užívání, během třech měsíců se vše upravilo do normálu. Balení Piimaxu obsahuje 300 tablet, cena je 540kč.
Firma nabízí preparáty na různé zdravotní problémy, ale i obyčejné vitamíny, na doplnění do těla. Jinak, jak již tady někdo psal, je zde i preparát na nervy- mám vyzkoušený, ale sama si myslím, že nejdříve je potřeba zjistit příčinu těch nervů. Jinak čeho si velmi cením u těchto produktů je, že jsou čistě přírodní, hlavní účinná složka je vždy nejméně z 98 procet přírodního původu, tak proč do sebe rvát zbytečnou chemii, že? Pokud byste měli zájem o bližší informace o Finclubu, jeho preparátech, popřípadě poradit se zdravotním problémem, pište na mujmejlaposta@centrum.cz, ráda Vám poradím. Lucie.