Vitamíny pro dvouleťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.10.14 19:14

vitamíny pro dvouletaka

Ahoj děvčata zakládámm téma kvuli zvědavosti jak jste na tom vy…?Muj syn nikdy nemarodil a ted behem 14 dní má podruhé rýmu a hnusný kašel asi z toho počasí tak jsme doma řešily jestli koupit nějaké vitamíny v lékarně a dávat mu to…aspon přes zimu sní i hodně ovoce a zeleniny ale asi to nestačí…co používate vy jestli něco používáte…a od kolika let malému je 28 měsíců…
Díky za rady a názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.10.14 19:25

Ahoj, zrovna řeším to samé. Malý je teď nemocný po třetí, má to ob týden. Bavila jsem se s dětskou dr. a ta mi v podstatě řekla, že to jsou vyhozené peníze. Preferuje ovoce a zeleninu, ale malý jí tak max. ovocnou kapsičku. Takže mi řekla ať zkusím hlívu, nebo marťánky sirup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 19:27

No mě řekla vibovit ale ja jsem koukala ze je to az od tri let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
22.10.14 19:32

Když byl hodně nemocný a chytil všechno tak jsme pořídili sirup Glukánek, je to s Betaglukany a mohou to děti od jednoho roku.. Vybral tu jednu lahvičku a je ok, nic nechytá ale jestli je to tím kdo ví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.10.14 19:36

@Mišulemišule Kolik ovoce a zeleniny za den sní? Mám dvouleťačku, je tedy pořád zdravá, ale zajímalo by mě, kolik toho jiné dvouleté dítě sní. Dneska měla jeden velký pomeranč a velké jablko. Většinou sní ale 3 kusy ovoce denně. Zeleninu moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
22.10.14 19:41

@Elilen Kdybych dovolila našemu jíst co chce tak je to denně asi 8 mandarinek, půl kila hroznů, 4 nektarinky, 2 jablka, 2 banány a miska jahod :mrgreen: Dovoluji mu tak 3-4 kusy ovoce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
22.10.14 19:50

My dáváme sirup z hlivy ustřičné. Vibovit je psány sice od 3 let ale jen z toho důvodu že menší děti by to mohli zhltnout. Takže pokud máš jistotu že se tím neudusi, tak mu to klidně můžeš dát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.10.14 19:54

@Almira-Alm takže 3-4 kusy stačí? Dcera je ujetá na pomeranče a grep. Ale většinou je kupuju po 4 kusech na dva dny a já je jim taky, takže má smůlu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
22.10.14 20:01

Já davam sirup Multisanostol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.10.14 20:07
@veria píše:
Já davam sirup Multisanostol.

Ten jsme taky dávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.10.14 20:31

Dávala jsem jednu zimu Pikovit, druhý Multisanostol. Vyloženě jen vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
22.10.14 20:33

Mne nase pediatricka doporucila oscilococcinum (nevim, jak se to pise presne). Davam pul tubicky tydne, mam taky dvouletou dceru. Pri nachlazeni tri dny trikrat denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
22.10.14 21:15

@Elilen Já moc netuším kolik stačí.. Dávám nejvyšší možný počet, aby neměl druhý den průjem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.10.14 21:41

@Almira-Alm No vidíš, dcera ho jednou do týdne má. Já jí chtěla hnát na vyšetření, jestli nemá nějaké alergie. Nikdy by mě nenapadlo, že to může být z ovoce. :think: Zkusím to ohlídat. Kdyžtak jí budu dávat víc banánů, ty prý staví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
22.10.14 22:35

My jsem pred mesicem zacali davat Imunoglukan a uvidime.
Syrovou zeleninu mi neji teda vubec ale ovoce aspon ty dva kousky denne se do neho snazim dostat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí