Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chtěla bych se zeptat.. Beru Spektrum imunactiv, teď jsem zjistila, že jsem těhotná, můžu ho brát dál a nebo mám změnit na nějaké jiné vitamíny? Jde mi o to, aby se Spektru nebylo něco, co není vhodné pro těhotné.
Děkuju moc ![]()
Gratuluji
Koukni do příbalového letáku tam je napsané zda je vhodný(ale spíš myslím že ne), já brala Bion 3 a musela sem přestat. Dávej pozor hlavně na vit. A, ten bys neměla. Ideálně bych ti doporučila koupit v lékárně vitamíny pro těhotné, já brala kys. listovou a DHA ale jsou i multivitamínové např. Femibion ![]()
@geilens Ok, děkuju, ono je to psaný tak malinkatě, že na to trochu nevidím. Vitamíny teda nechám manžovi, aby měl na nás sílu a koupím si nějaký nový pro sebe ![]()
Ve Femibionu je přeci kyselina listová???Tak na co jí ještě brát zvlášť
…Já taky brala spektrum…a právě taky řeším co brát dál??Přecejen z té potravy se toho tolik nezíská…někdy.. ![]()
Holky, nevíte, jestli tyhle vitamíny můžu brát, když kojím? tam už je přeci jedno, zda tam je příliš vitamínu A třeba, nebo tak, ne..?
Ono se totiž v letáku píše, že se může…? a i v těhotenství..?! tak z téhle diskuze nevím, tedy…