Vitamíny Spektrum Imunactiv v těhotenství

1485
18.11.13 12:55

Vitamíny Spektrum Imunactiv

Ahoj,

chtěla bych se zeptat.. Beru Spektrum imunactiv, teď jsem zjistila, že jsem těhotná, můžu ho brát dál a nebo mám změnit na nějaké jiné vitamíny? Jde mi o to, aby se Spektru nebylo něco, co není vhodné pro těhotné.

Děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
18.11.13 14:07

Gratuluji :palec: Koukni do příbalového letáku tam je napsané zda je vhodný(ale spíš myslím že ne), já brala Bion 3 a musela sem přestat. Dávej pozor hlavně na vit. A, ten bys neměla. Ideálně bych ti doporučila koupit v lékárně vitamíny pro těhotné, já brala kys. listovou a DHA ale jsou i multivitamínové např. Femibion :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
19.11.13 06:45

@geilens Ok, děkuju, ono je to psaný tak malinkatě, že na to trochu nevidím. Vitamíny teda nechám manžovi, aby měl na nás sílu a koupím si nějaký nový pro sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
19.11.13 07:23

Udělala sem to taky tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.3.14 17:36

Ve Femibionu je přeci kyselina listová???Tak na co jí ještě brát zvlášť :)…Já taky brala spektrum…a právě taky řeším co brát dál??Přecejen z té potravy se toho tolik nezíská…někdy.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.11.15 10:48

Holky, nevíte, jestli tyhle vitamíny můžu brát, když kojím? tam už je přeci jedno, zda tam je příliš vitamínu A třeba, nebo tak, ne..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.11.15 10:50

Ono se totiž v letáku píše, že se může…? a i v těhotenství..?! tak z téhle diskuze nevím, tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí