Vitamíny v jednom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
3.12.24 02:36

Vitamíny v jednom .

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké využíváte vitamíny které obsahují více látek. Také mám kruhy pod očima. Doma mám 2 děti takže jsem celkově občas vyčerpaná. Ráda bych poprosila o nějaký typ který doma využíváte a jste spoojený. Mockrát děkuju předem ❤️ ❤️ 🌹 🌹 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
605
3.12.24 04:19

U vitaminovych doplňků, kde je jich vic pohromade, tak vetsinou baleni obsahuje uplne zanedbatelne mnozstvi vitaminu. Lepší je vypichnout kazdy zvlast. Treba brat zvlast Magnezium s B6. Cecko se Zinkem a hlavne vitamin D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.12.24 08:34

Na únavu při dětech doplnit hořčík, železo a vitamín D (nejen při dětech). Lépe než multivitamín, tak jak píše @Desgreze, každý zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvka735
3.12.24 11:06

Ahoj, já jsem řešila podobný problém s únavou a kruhy pod očima, sice mám jen jedno díte, ale to někdy vydá i za dva :D a jsem fakt vyčerpaná. Našla jsem multivitamíny, které mi hodně pomohly – konkrétně Nexgen. Obsahují spoustu vitamínů a minerálů, které podporují energii, takže mi to pomohlo cítit se trochu lépe a teda beru ještě bokem hořčík, ten je snad na všechno. :D Doufám, že to pomůže!

Posílám i odkaz: https://www.notino.cz/…-s-mineraly/

• Citovat
  • Upravit
Simod
3.12.24 13:09

Taky beru Nexgen PRO od firmy Reflex… je to jeden z nejlepších mulťáků na trhu :kytka:
K tomu teda ještě Omegu, kolagen a hořčík ;)

• Citovat
  • Upravit
3.12.24 13:56

Nexgen PRO + omega

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.12.24 17:13

@unuděná asi jste to nepochopila. Psala jsem, ze tam, kde je obsazeno vice vitaminu je zanedbatelne mnozstvi v obsahu. Takze doporucuji kazdy zvlast :wink: a v podstate staci jen zminene:
Magne b6
Cecko
Zinek
Decko
Samozrejme kazdy zvlášť

Pokud se budem bavit o gramazi tak 250-500 cecka, Decka 1000 IU a Magnezka treba 500mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
3.12.24 17:38

Beru Narosan boruvka z Justu, je DOKONALY, fakt mam mnohem vic energie a je to v tekute forme s obsahem ovocnych stav, coz se mnohem lepe vstrebava. Koupila jsem ho i mamce, kdyz si stezovala na unavu a byla v soku, ze fakt funguje (neverila mi :lol: ). Koupim ji ho i na Vanoce.
Jsou ruzne druhy Narosanu, ale ja mam zkusenost jen s tou boruvkou. Jsou i na imunitu a pamet a nevim jake jeste dalsi.
v 25 ml RHP
Vitamin D 5.0 µg 100 %
Vitamin E 12 mg 100 %
Vitamin C 80 mg 100 %
Vitamin B1/thiamin 1,1 mg 100 %
Vitamin B2/riboflavin 1,4 mg 100 %
Niacin 16 mg 100 %
Vitamin B6 1,4 mg 100 %
Vitamin B12 2,5 µg 100 %
Biotin 50 µg 100 %
Kyselina pantothenová 6,0 mg 100 % Železo 14 mg 100 %
Měď 0,30 mg 30 %

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11549
3.12.24 18:37

Od lékaře mám doporučené vitamíny a minerály každý zvlášť. Jak tady bylo psáno.
Vápník
Hořčík
Draslík
Vit. D
a případně nějaký Béčkový komplex
případně to co je potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.12.24 06:41
@Desgreze píše: Více

Pochopila. Ale ono taky stačí číst složení. Problém multivitamínů bývá spíš biologická dostupnost jednotlivých složek. Za mě třeba Céčko naprostá zbytečnost, pokud normálně jím a nepokouší se o mě nějaká viróza. Naopak Déčko takhle v zimě, tam je 1000IU málo, u dospělého bych se nebála dvoutisícovky. Je to otázka názoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.12.24 09:45

Ahoj, taky jsem dala na doporučení Nexgen a je to znát plus to občas proložím nějákým dalším doplňkem a nemůžu si stěžovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí