Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No můj vkus to není, ale mě se celkově líbí jiná jména (zase se úplně neshledávají s „oblibou“ u nás v okolí) každopádně pokud se hodí k příjmení a líbí se i partnerovi proč ne ![]()
Co člověk, to názor ![]()
Každé dítě do svého jména „doroste“
Vím, co říkám, děti mám tři, jména různá, ale každému dítěti sedí to jeho ![]()
Mi nelibi vubec. V tomhle stoleti je to strasne. Predstavim si stareho alkoholika v putice u nadrazi
. Znam mladsiho skolaka Lubose.
@Kristyna.Vechtova píše:
No můj vkus to není, ale mě se celkově líbí jiná jména (zase se úplně neshledávají s „oblibou“ u nás v okolí) každopádně pokud se hodí k příjmení a líbí se i partnerovi proč ne
Jáchym je top, to je jasné. ![]()
Vždy se mi Jáchym líbil.
Víťa, Luboš? Oboje mi přijde super. Alespon by mezi těmi Sebiky, Tobíky a Matyáši vynikali. Jo, oboje dobrý.
@Bábrdl píše:
Víťa, Luboš? Oboje mi přijde super. Alespon by mezi těmi Sebiky, Tobíky a Matyáši vynikali. Jo, oboje dobrý.
Mně se právě líbí to oslovení Víťa.
@Kelsey píše:
Mi nelibi vubec. V tomhle stoleti je to strasne. Predstavim si stareho alkoholika v putice u nadrazi. Znam mladsiho skolaka Lubose.
V tomhle století, jo? ![]()
Co ty víš. Když já byla mladá, byly jména Matiáš a Tobiáš jména dědků. Teď se tak jmenuji malí chlapecci.
@Klopotkova píše:
Mně se právě líbí to oslovení Víťa.
To uz radeji Vitek. Tez se mu rika Vita.
@Bábrdl píše:
V tomhle století, jo?
Co ty víš. Když já byla mladá, byly jména Matiáš a Tobiáš jména dědků. Teď se tak jmenuji malí chlapecci.
Vítězslav je pěkné jméno, líbí se mi, Lubomír mi evokuje akorát Zaorálka, takže to bych rozhodně nedala. ![]()
@Klopotkova píše:
Opět přemýšlím nad jmény, dítě zatím nečekám.
Líbí se vám jména Vítězslav a Lubomír?
Mně moc, jsem odsud jediná?
Nádhera. Víc tedy Lubomír, ale k klidu bych brala obě.
Už 6 let žiju s Lubomírem a stále jsem si to jméno neoblibila
ale pokud se v líbí, nic špatného na něm obecně nevidím, je to pouze věc mého vkusu.