Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No hlavně, aby to tady v Česku uměli lidi napsat. Takže asi Alex. Pak záleží i na příjmení, protože takovej William Novotný zní směšně.
Z nabizeneho Alex.
V sirsim pribuzensku mame Viliama a rika se mu Vilko, Vilo (Slovensko).
Vynechala bych Aryona, pripomina mi to postavu Vodnika z Capkovych pohadek. Ze zbylych jmen se mi libi vsechny, jen mi prijde divny ten cizi pravopis, kor jestli mate typicke ceske prijmeni. V okoli mame kluky Viliama a Eliota, napsala bych to takto.
Kterékoli nebude pokaždé hláskovat. Je to hrozná otrava. (Musím upřesňovat svoje jméno i příjmení, tak o tom něco vím
)
@Anonymní píše:
Ahoj, zastýnkyně méně tradičních jmen, co myslíte, které? Z´Horliví zastánci Honzíků a Jiříků prosím nekomentujte![]()
Alex. Protože vše ostatní bude v kombinaci s českým jménem trapné. Pokud máš manžela cizince, volila bych Aryon.
Aryon Procházka
aneb jak dite vytrestat hned po narozeni
Ale pokud mas manzele cizince a bude mit jeho prijmeni, tak proc by ne
My zijeme v zahranici a chceme jmeno i do Cech zaroven. A budeme mit Alexe
aby to nevypadalo blbe, mame ceske prijmeni a vycnivat z davu divnym jmenem nemusi
Alex. William v podobě Vilém je furt výrazně netradičnější než Honzík či jiřík, Aryona se smiř, že s běžným příjmením půlka české populace přečte jako „mápošahanérodiče“.
@Anonymní píše:
Ahoj, zastýnkyně méně tradičních jmen, co myslíte, které? Z´Horliví zastánci Honzíků a Jiříků prosím nekomentujte![]()
Alex
Ahoj, zastýnkyně méně tradičních jmen, co myslíte, které? Z´Horliví zastánci Honzíků a Jiříků prosím nekomentujte