Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To jsou dotazy…, to nemáte jméno, které by se vám líbilo, co třeba Kristýna, Viktorie, Veronika, i když já bych radši volila Bereniku. Sofie.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspiraceMáme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme
No jo - klučičí nám hold už „propadne“
Krásná jména, máte přesně můj výběr jmen
Takže už tam chybí jenom Barborka ![]()
Moc gratuluju =) 4 děti, to je krásné - i když tedy to už je vážně babinec
Každopádně k tomu jménu: Přijde mi, že můžete oslovovat Magdi, Teri, Eli…takže by se hodilo něco, z čeho by šel udělat takový tvar. Třeba Gabriela - Gabi, Daniela - Dani, Jana - Jani, Petra - Péti… Ale hodí se v podstatě cokoliv. I třeba Vendulka by k tomu byla hezká ![]()
Karolínka, Kristýnka, Elenka, Alžbětka - Bětuška
ať dobře vyberete ![]()
@Klopotkova Třeba si chce o tom jenom popovídat - já to chápu, že někdy je fajn přečíst si návrhy ostatních. Samozřejmě že si to potom sami vyberou - my taky zakládali takovou disuzi a nebylo to o tom, že jsme nebyli schopni vybrat jméno, ale bylo fajn přečíst si hodně návrhů a inspirovat se ![]()
Jelikož jsi se trefila přesně do jmen, které mám předvybrane pro holku, tak by mě čistě ze zvědavosti zajímalo, jaké bys dala jméno klukovi
![]()
@Magdalenamag Vážně? Tak to nás těší, že se jména líbí. My nejsme moc na moderní jména, spíše taková ta klasika…stejně jich teď už tolik není. Obě starší holčiny mají ve třídě více jak 1 Sofinku, Emičku, Stellinku… ale kupodivu jmenovkyně téměř nepotkáváme, Elišek je tedy dost, to jo, ale neodolali jsme. Hrozně se nám to líbilo…Barunka je taky moc hezké, ale mám špatnou spojitost s tím jménem, takže to určitě nedáme. Pro chlapečka jsme měli na výběr 3… klasika - Honzík
potom po manželovi Petr a můj vysněný Eduard (Edík, Edíček, potom Eda - já to jméno miluju
)… u první jsme měli pro kluka napsaného Petra, u druhé Honzíka a u třetí Edíka - ale kdybychom reálně čekali kluka, asi bychom to řešili víc a já bych strašně chtěla toho Edíka - asi by to prošlo, ale jinak se to řeší, když člověk v podstatě na téměř 100% ví, že to kluk nebude.
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspirace
Máme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme
No jo - klučičí nám hold už „propadne“