Jméno pro 4. holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.5.19 21:16

Jméno pro 4. holčičku

Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspirace :D Máme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme :D No jo - klučičí nám hold už „propadne“ :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1502
7.5.19 21:17

A co třeba Karla nebo Barborka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
7.5.19 21:20

Lucka, simona, marketa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
7.5.19 21:20

To jsou dotazy…, to nemáte jméno, které by se vám líbilo, co třeba Kristýna, Viktorie, Veronika, i když já bych radši volila Bereniku. Sofie.

• Citovat
  • Upravit
147
7.5.19 21:21
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspirace :D Máme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme :D No jo - klučičí nám hold už „propadne“ :D

Krásná jména, máte přesně můj výběr jmen :palec: Takže už tam chybí jenom Barborka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194

Moc gratuluju =) 4 děti, to je krásné - i když tedy to už je vážně babinec :lol: :mrgreen: Každopádně k tomu jménu: Přijde mi, že můžete oslovovat Magdi, Teri, Eli…takže by se hodilo něco, z čeho by šel udělat takový tvar. Třeba Gabriela - Gabi, Daniela - Dani, Jana - Jani, Petra - Péti… Ale hodí se v podstatě cokoliv. I třeba Vendulka by k tomu byla hezká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535

Verunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.5.19 21:22

Karolínka, Kristýnka, Elenka, Alžbětka - Bětuška :) ať dobře vyberete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534

Marie, Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077

Adélka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.5.19 21:24

@Klopotkova Třeba si chce o tom jenom popovídat - já to chápu, že někdy je fajn přečíst si návrhy ostatních. Samozřejmě že si to potom sami vyberou - my taky zakládali takovou disuzi a nebylo to o tom, že jsme nebyli schopni vybrat jméno, ale bylo fajn přečíst si hodně návrhů a inspirovat se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.5.19 21:24

Jelikož jsi se trefila přesně do jmen, které mám předvybrane pro holku, tak by mě čistě ze zvědavosti zajímalo, jaké bys dala jméno klukovi :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2025
7.5.19 21:29

Karolína, Lucie, Aneta, Monika, Lenka… Nic extravagantního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.5.19 21:31

Verunka, Barunka nebo Kačenka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.19 21:31

@Magdalenamag Vážně? Tak to nás těší, že se jména líbí. My nejsme moc na moderní jména, spíše taková ta klasika…stejně jich teď už tolik není. Obě starší holčiny mají ve třídě více jak 1 Sofinku, Emičku, Stellinku… ale kupodivu jmenovkyně téměř nepotkáváme, Elišek je tedy dost, to jo, ale neodolali jsme. Hrozně se nám to líbilo…Barunka je taky moc hezké, ale mám špatnou spojitost s tím jménem, takže to určitě nedáme. Pro chlapečka jsme měli na výběr 3… klasika - Honzík :) potom po manželovi Petr a můj vysněný Eduard (Edík, Edíček, potom Eda - já to jméno miluju :srdce: )… u první jsme měli pro kluka napsaného Petra, u druhé Honzíka a u třetí Edíka - ale kdybychom reálně čekali kluka, asi bychom to řešili víc a já bych strašně chtěla toho Edíka - asi by to prošlo, ale jinak se to řeší, když člověk v podstatě na téměř 100% ví, že to kluk nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence