Jméno pro 4. holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
10.5.19 14:14
@Morrígan Ní_Boii píše:
Třeba Jenovefa, Odeta, Doubravka, Drahomíra,…

Božena, Růžena.

• Citovat
  • Upravit
11.5.19 15:22

Libuše :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
12.5.19 07:41

Mariana, Viktorie, Rozálie, Anastázie, Antonie, Apolena, Dorotka, Alžběta, Julie, Beáta, Barbora, Zuzana, Timea, Johanka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 07:47

Máme Nelu, Sofii, Natálii a podle 1screeningu to měla být Stellinka, ale na 2screeningu se ukázal pindour takže máme Lukáška, ted plánujeme další a pokud to bude kluk na Filípek pokud holka Anička, ale holčičích se mi líbí více např. Leontýnka, Amálka..ale aby mělo dítě dvě jména, to se mi zase nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
944
12.5.19 19:54

Zakladatelko to jsem zvědavá jak se bude jmenovat 🙂. Kdy se má narodit? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
12.5.19 20:20
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspirace :D Máme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme :D No jo - klučičí nám hold už „propadne“ :D

Máme taky čtyři slečny :palec: - Annu, Magdalénu, Kateřinu a Kristýnu. Máme ještě i tři kluky a pro ty jsme měli (kdyby to byly holčičky) vybraná jména Františka, Eliška a Zuzana. Ale teda líbí se mi i další - třeba Anežka, Alžběta, Miriam, Zita… Bych těch dětí mohla mít klidně tucet, kdyby teda šlo jenom o jména :mrgreen:. Přeji dobrý výběr :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
12.5.19 20:55

Máme doma Anastázii, dle mě nádherné, téměř zapomenuté jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21452
12.5.19 23:29

@Ivul87 Rikate ji Stazicka? Bylo to v nejake pohadce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.5.19 01:04

Mně se z těch co tu už někdo psal líbí Johanka, Linda, Rozárka, Leontýnka nebo Marika. Nevím jestli to už někdo psal, ale mně se líbí ještě jméno Jasmínka, Valérie nebo Nataša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
13.5.19 05:40

@malákráličice Stázka, Stázi, Stázinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
28.5.19 15:11
a můj vysněný Eduard (Edík, Edíček, potom Eda - já to jméno miluju :srdce: )… u první jsme měli pro kluka napsaného Petra, u druhé Honzíka a u třetí Edíka - ale kdybychom reálně čekali kluka, asi bychom to řešili víc a já bych strašně chtěla toho Edíka - asi by to prošlo, ale jinak se to řeší, když člověk v podstatě na téměř 100% ví, že to kluk nebude.

My doma Eduarda máme :) ale chtěla jsem jen napsat, že existuje i ženská varianta toho jména - Eduarda a já dokonce jednu paní Eduardu znám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rms
2
29.5.19 21:34

My máme Evelínu, Gabrielu a Ingrid. Říkáme jí Inuška. Teď čekáme 4. Ale neznáme pohlaví. Ani u jedné jsme nevěděli co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.19 08:45
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspirace :D Máme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme :D No jo - klučičí nám hold už „propadne“ :D

Milena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.6.19 17:18
@Ludovika píše:
Máme taky čtyři slečny :palec: - Annu, Magdalénu, Kateřinu a Kristýnu. Máme ještě i tři kluky a pro ty jsme měli (kdyby to byly holčičky) vybraná jména Františka, Eliška a Zuzana. Ale teda líbí se mi i další - třeba Anežka, Alžběta, Miriam, Zita… Bych těch dětí mohla mít klidně tucet, kdyby teda šlo jenom o jména :mrgreen:. Přeji dobrý výběr :palec:!

Jeee, to je krasne, tolik deti! My mame Vas vyber jmen taky 🙂 : Annu a Kristynu, a ted cekame 3., pokud by to byla holka, bude to Kateřina (nebo Eliska)🙂 (ale vypada to na kluka 🙂)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.6.19 19:25

@Omobinrin No, samá krásná jména :-). A co chystáte pro chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze