Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mariana, Viktorie, Rozálie, Anastázie, Antonie, Apolena, Dorotka, Alžběta, Julie, Beáta, Barbora, Zuzana, Timea, Johanka ![]()
Máme Nelu, Sofii, Natálii a podle 1screeningu to měla být Stellinka, ale na 2screeningu se ukázal pindour takže máme Lukáška, ted plánujeme další a pokud to bude kluk na Filípek pokud holka Anička, ale holčičích se mi líbí více např. Leontýnka, Amálka..ale aby mělo dítě dvě jména, to se mi zase nelíbí.
Zakladatelko to jsem zvědavá jak se bude jmenovat 🙂. Kdy se má narodit? 🙂
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspiraceMáme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme
No jo - klučičí nám hold už „propadne“
Máme taky čtyři slečny
- Annu, Magdalénu, Kateřinu a Kristýnu. Máme ještě i tři kluky a pro ty jsme měli (kdyby to byly holčičky) vybraná jména Františka, Eliška a Zuzana. Ale teda líbí se mi i další - třeba Anežka, Alžběta, Miriam, Zita… Bych těch dětí mohla mít klidně tucet, kdyby teda šlo jenom o jména
. Přeji dobrý výběr
!
Máme doma Anastázii, dle mě nádherné, téměř zapomenuté jméno ![]()
Mně se z těch co tu už někdo psal líbí Johanka, Linda, Rozárka, Leontýnka nebo Marika. Nevím jestli to už někdo psal, ale mně se líbí ještě jméno Jasmínka, Valérie nebo Nataša.
a můj vysněný Eduard (Edík, Edíček, potom Eda - já to jméno miluju)… u první jsme měli pro kluka napsaného Petra, u druhé Honzíka a u třetí Edíka - ale kdybychom reálně čekali kluka, asi bychom to řešili víc a já bych strašně chtěla toho Edíka - asi by to prošlo, ale jinak se to řeší, když člověk v podstatě na téměř 100% ví, že to kluk nebude.
My doma Eduarda máme
ale chtěla jsem jen napsat, že existuje i ženská varianta toho jména - Eduarda a já dokonce jednu paní Eduardu znám ![]()
My máme Evelínu, Gabrielu a Ingrid. Říkáme jí Inuška. Teď čekáme 4. Ale neznáme pohlaví. Ani u jedné jsme nevěděli co to bude.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspiraceMáme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme
No jo - klučičí nám hold už „propadne“
Milena
@Ludovika píše:
Máme taky čtyři slečny- Annu, Magdalénu, Kateřinu a Kristýnu. Máme ještě i tři kluky a pro ty jsme měli (kdyby to byly holčičky) vybraná jména Františka, Eliška a Zuzana. Ale teda líbí se mi i další - třeba Anežka, Alžběta, Miriam, Zita… Bych těch dětí mohla mít klidně tucet, kdyby teda šlo jenom o jména
. Přeji dobrý výběr
!
Jeee, to je krasne, tolik deti! My mame Vas vyber jmen taky 🙂 : Annu a Kristynu, a ted cekame 3., pokud by to byla holka, bude to Kateřina (nebo Eliska)🙂 (ale vypada to na kluka 🙂)
@Omobinrin No, samá krásná jména
. A co chystáte pro chlapečka?
Božena, Růžena.