Jméno pro 4. holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
7.5.19 23:41

@zrcadlo
Dobrý postřeh, Liduška by byla hezká, je to česká světice, hodilo by se to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
7.5.19 23:47

@Ronnie Jeee konecne :lol: Super volba. Ja jsem taky Alena a jsem se jmenem moc spokojena… chlap ho chtel i pro dceru, ale ja nemam rada „malou“ a „velkou“ pripadne „mladou“ a „starou“ takze se dcera jmenuje jinak.

Pokud se ti zakladatelko libi osloveni Ida, tak bych nehledala zadnou napodopeninu, ale dala Idu. Dcera ma na baletu kamaradku Idu a az kdyz jsem ji poznala, tak se mi to jmeno zalibilo. Do te doby by me vubec nenapadlo… mozna je to zbarvene i emocne - ta holcina je moc fajn, ale je to pekne pro holcicku i dospelou zenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148173
8.5.19 00:08
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspirace :D Máme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme :D No jo - klučičí nám hold už „propadne“ :D

Kristýnka, Markétka, Martinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148173
8.5.19 00:13
@Anna766 píše:
Kristýnka, Markétka, Martinka.

A ještě jedno krásné klasické jméno, které tu nepadlo… Zuzanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
8.5.19 02:03

Nelinka, Ninuska, Luisicka, Dasenka, Maruska, Kristynka… co tu jeste nepadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 02:14

Edita. Tak se jmenuje moje sestra, podle Edith Piaf.

• Citovat
  • Upravit
944
8.5.19 05:48
@Anonymní píše:
@Netopirek Jan, Petr a moje milované Eduard :srdce:… přemýšlíme i nad Johankou (Jana asi ne) i nad Petrou…všechno bereme v úvahu ;)@Lisa_Qr Děkujeme - ono těch jmen je dost, ale vybrat to pravé…no není to lehké - nápadů mám hodně, krásných jmen je hodně, ale co je pravé pro tu naši malou? :nevim:

Jj já to chapu, taky jsem tu psala, zadne jmeno pořad nebylo to pravé, hodne jsem dala na manžela, ať taky rozhodne. A tak simdejte nějaké požadavky - svatek X narozeniny (to nám bylo jedno, kluci to mají vše v zime ), pak jestli chcete zdrobnelinu a seznam jmen a nekam na papíře vystavit, česky i cizi…
a holcicky sestřičky neříkají nějaké pekne, třeba ze skolky? Někdo nechce po někom Zr odolným, někdo zas jo, po nějaké dobre kamarádce z dětství, nebo někde jen slyšene. Já chtela aby se mi libilo jmeno i v základním tvaru - tzn. Ne Hana, Dana (nechtěla jsemmvolst takhle tvrdé i když na dospělou ženu jsou hezká, ale dneska se davaji už jiná jména )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.5.19 08:07

Az ja jednou potkam v diskusi o holcicich jmenech svoje jmeno, pujdu to asi oslavit :mrgreen:
Jinak co Karolina? Nevim jestli uz padla, ale do vaseho klasickeho vyberu by se hodila a pritom taky neni zas tak casta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.5.19 08:10

@Lily Evans já už ho dnes potkala 2× :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.5.19 08:11

@Niki Ku Karolinu? Nebo svoje jmeno? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.19 09:08

Mě se líbí třeba Evelínka, Leontýnka, Lilianka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.5.19 10:56

@Lily Evans svoje :mrgreen: ale Karolinku by jsme chtěli s manželem :mrgreen: ale ta se nehodí k našemu příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.19 05:50

Madlenka, Terinka, Elinka, Dorinka. Dorka, Zorka, Márinka, Darinka, Valinka.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.5.19 14:11

Božidara, Mečislava.

• Citovat
  • Upravit
10.5.19 14:12
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspirace :D Máme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme :D No jo - klučičí nám hold už „propadne“ :D

Třeba Jenovefa, Odeta, Doubravka, Drahomíra,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze