Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zrcadlo
Dobrý postřeh, Liduška by byla hezká, je to česká světice, hodilo by se to ![]()
@Ronnie Jeee konecne
Super volba. Ja jsem taky Alena a jsem se jmenem moc spokojena… chlap ho chtel i pro dceru, ale ja nemam rada „malou“ a „velkou“ pripadne „mladou“ a „starou“ takze se dcera jmenuje jinak.
Pokud se ti zakladatelko libi osloveni Ida, tak bych nehledala zadnou napodopeninu, ale dala Idu. Dcera ma na baletu kamaradku Idu a az kdyz jsem ji poznala, tak se mi to jmeno zalibilo. Do te doby by me vubec nenapadlo… mozna je to zbarvene i emocne - ta holcina je moc fajn, ale je to pekne pro holcicku i dospelou zenu.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspiraceMáme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme
No jo - klučičí nám hold už „propadne“
Kristýnka, Markétka, Martinka.
@Anna766 píše:
Kristýnka, Markétka, Martinka.
A ještě jedno krásné klasické jméno, které tu nepadlo… Zuzanka.
Nelinka, Ninuska, Luisicka, Dasenka, Maruska, Kristynka… co tu jeste nepadlo
@Anonymní píše:
@Netopirek Jan, Petr a moje milované Eduard… přemýšlíme i nad Johankou (Jana asi ne) i nad Petrou…všechno bereme v úvahu
@Lisa_Qr Děkujeme - ono těch jmen je dost, ale vybrat to pravé…no není to lehké - nápadů mám hodně, krásných jmen je hodně, ale co je pravé pro tu naši malou?
Jj já to chapu, taky jsem tu psala, zadne jmeno pořad nebylo to pravé, hodne jsem dala na manžela, ať taky rozhodne. A tak simdejte nějaké požadavky - svatek X narozeniny (to nám bylo jedno, kluci to mají vše v zime ), pak jestli chcete zdrobnelinu a seznam jmen a nekam na papíře vystavit, česky i cizi…
a holcicky sestřičky neříkají nějaké pekne, třeba ze skolky? Někdo nechce po někom Zr odolným, někdo zas jo, po nějaké dobre kamarádce z dětství, nebo někde jen slyšene. Já chtela aby se mi libilo jmeno i v základním tvaru - tzn. Ne Hana, Dana (nechtěla jsemmvolst takhle tvrdé i když na dospělou ženu jsou hezká, ale dneska se davaji už jiná jména )
Az ja jednou potkam v diskusi o holcicich jmenech svoje jmeno, pujdu to asi oslavit ![]()
Jinak co Karolina? Nevim jestli uz padla, ale do vaseho klasickeho vyberu by se hodila a pritom taky neni zas tak casta ![]()
@Lily Evans svoje
ale Karolinku by jsme chtěli s manželem
ale ta se nehodí k našemu příjmení
Madlenka, Terinka, Elinka, Dorinka. Dorka, Zorka, Márinka, Darinka, Valinka.
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspiraceMáme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme
No jo - klučičí nám hold už „propadne“
Třeba Jenovefa, Odeta, Doubravka, Drahomíra,…