Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Líbí, ale né v českém prostředí. To bych dala Adrianu a říkala bych jí Adri, máš to skoro to samý.
@Morrígan Ní_Boii píše:
Co si myslíte o Audrey?! Líbí, nelíbí?
Líbí moc. Znam jen jednu a ma sestru Amber.
Nelíbí. Stejně jako třeba Eliáš nebo Františka. V životě bych ho nedala a ani nad ním neuvažovala. A? Je to vaše děcko, pojmenujte si ho, jak uznáte za vhodné po zvážení všech plusů i mínusů, ostatním do toho nic není ![]()
Za mě hrozny. Ale je to vase dítě. V cizině mi to přijde hezky, ale v Čechách úděsné.
Kdybych byla v Anglii, tak klidně. Mně se náhodu líbí. Ale v ČR bych ho nedala
Líbí, ale záleží na příjmení, k nějakému typicky českému bych si asi klepala na čelo ![]()
Nelíbí, nemám ráda jména, která se děti naučí vyslovovat až těsně před první třídou (někteří ještě později) a jejich kamarádi ho zvládnou napsat tak možné ve čtvrté třídě (o tom, že všichni blízcí - prarodiče, učitelky, vedoucí na kroužcích - budou dost tápat a marně hledat nějakou zdrobnělinu ani nemluvím).
Já se nad takovými jmény bavím u pediatricky, když se zapisuju do pořadníku..
to jsou samé Emily, Annabellky, Victorie atd.
já jsem pro jména z českého kalendáře. Myslím, že máme dost krásných jmen. Navíc by mě nebavilo pořád někde vysvětlovat jak se to jméno pise, nikdo by mi ani k svátku nepopral. Nevím co je to za trend. Ale proti gustu…je to stejne jen na Vás.
Když jsem tu diskusi rozklikávala, tak jsem popravdě očekávala, že je to dotaz na nějakou značku bot, kabelek, parfémů nebo tak něco. ![]()
Takže ne, já bych takové jméno určitě nedala.
@Fifi2 píše:
Já se nad takovými jmény bavím u pediatricky, když se zapisuju do pořadníku..to jsou samé Emily, Annabellky, Victorie atd.
![]()
já jsem pro jména z českého kalendáře. Myslím, že máme dost krásných jmen. Navíc by mě nebavilo pořád někde vysvětlovat jak se to jméno pise, nikdo by mi ani k svátku nepopral. Nevím co je to za trend. Ale proti gustu…je to stejne jen na Vás.
Jasně, někteří musí být za každou cenu světoví. Jako by měli mindrák, že jsou Češi. U nás máme jména Nicolas, Nicol, Ella, Amélie apod.