Jméno Audrey. Co na něj říkáte?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5866
6.5.19 18:24

Líbí, ale né v českém prostředí. To bych dala Adrianu a říkala bych jí Adri, máš to skoro to samý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23775
6.5.19 18:25
@Morrígan Ní_Boii píše:
Co si myslíte o Audrey?! Líbí, nelíbí? :)

Líbí moc. Znam jen jednu a ma sestru Amber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
6.5.19 18:26

Nelíbí. Stejně jako třeba Eliáš nebo Františka. V životě bych ho nedala a ani nad ním neuvažovala. A? Je to vaše děcko, pojmenujte si ho, jak uznáte za vhodné po zvážení všech plusů i mínusů, ostatním do toho nic není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.5.19 18:27

Za me krasne jmeno. Jen musi sedet k prijmeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
6.5.19 18:28

Za mě hrozny. Ale je to vase dítě. V cizině mi to přijde hezky, ale v Čechách úděsné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
6.5.19 18:30

No pokud máš české příjmení tak určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.5.19 18:34

Nelíbí. Zvláště ne v kombinaci s typicky českým příjmením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.5.19 18:37

Kdybych byla v Anglii, tak klidně. Mně se náhodu líbí. Ale v ČR bych ho nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
6.5.19 18:40

Líbí, ale záleží na příjmení, k nějakému typicky českému bych si asi klepala na čelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16079
6.5.19 18:50

Nelíbí, nemám ráda jména, která se děti naučí vyslovovat až těsně před první třídou (někteří ještě později) a jejich kamarádi ho zvládnou napsat tak možné ve čtvrté třídě (o tom, že všichni blízcí - prarodiče, učitelky, vedoucí na kroužcích - budou dost tápat a marně hledat nějakou zdrobnělinu ani nemluvím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
6.5.19 19:00

Lidi budou tápat ve výslovnosti a v oslovení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
6.5.19 19:06

Já se nad takovými jmény bavím u pediatricky, když se zapisuju do pořadníku.. :) to jsou samé Emily, Annabellky, Victorie atd. :roll: :lol: já jsem pro jména z českého kalendáře. Myslím, že máme dost krásných jmen. Navíc by mě nebavilo pořád někde vysvětlovat jak se to jméno pise, nikdo by mi ani k svátku nepopral. Nevím co je to za trend. Ale proti gustu…je to stejne jen na Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
6.5.19 19:11

Česká varianta je Oldřiška. Za mě ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
6.5.19 19:28

Když jsem tu diskusi rozklikávala, tak jsem popravdě očekávala, že je to dotaz na nějakou značku bot, kabelek, parfémů nebo tak něco. :think:
Takže ne, já bych takové jméno určitě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25008
6.5.19 19:30
@Fifi2 píše:
Já se nad takovými jmény bavím u pediatricky, když se zapisuju do pořadníku.. :) to jsou samé Emily, Annabellky, Victorie atd. :roll: :lol: já jsem pro jména z českého kalendáře. Myslím, že máme dost krásných jmen. Navíc by mě nebavilo pořád někde vysvětlovat jak se to jméno pise, nikdo by mi ani k svátku nepopral. Nevím co je to za trend. Ale proti gustu…je to stejne jen na Vás.

Jasně, někteří musí být za každou cenu světoví. Jako by měli mindrák, že jsou Češi. U nás máme jména Nicolas, Nicol, Ella, Amélie apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze