Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mam Mateje. Je to krasny jmeno. Ovsem ted je moda Matyasu. V ulidi, kde ma deti 6 rodin, jsou 4! A kdyz se sejdeme a vsichni hulakame Maty, je to dost narocny.
Tobiase jsem chtela druhyho, neprosel
.
To fakt dneska ještě někoho napadne, že pojmenuje dítě tak, jak se jmenuje zbytek republiky?
ani jedno, obojích je bambilion
@terien píše:
To fakt dneska ještě někoho napadne, že pojmenuje dítě tak, jak se jmenuje zbytek republiky?ani jedno, obojích je bambilion
přesně toto jsem chtěla napsat
Mne se libi Matej. Je jich sice moc, ale ja mam oba syny s castym jmenem a jako problém to nevnímám. Sama mám ve své generaci časté jméno a přežila jsem ve zdraví a bez komplexů.
@terien píše:
To fakt dneska ještě někoho napadne, že pojmenuje dítě tak, jak se jmenuje zbytek republiky?ani jedno, obojích je bambilion
se nerozčiluj
! Dřív byl každej Josef, Karel a Jiří, dneska jich máš u dětí minimum! A holčičky byly samá Marie. Zas to pomine a přijdou do mody jiná jména ![]()
@pe-terka píše:
se nerozčiluj! Dřív byl každej Josef, Karel a Jiří, dneska jich máš u dětí minimum! A holčičky byly samá Marie. Zas to pomine a přijdou do mody jiná jména
Dyť dneska je to taky samá Mařka a Anča, trochu fantazie po těch letech by to chtělo.
Ani jedno.. Na vsudypritomne -áše uz mam alergii a Mateju je milion a taky nic moc.