Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Ludovika
No, na tom nemame shodu, ja si moc preju Michaela, ale manzel Karla, Františka nebo tak neco 🙂 Tak uvidime… Muzu se zeptat, ja se jmenuji vasi synove?🙂
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspiraceMáme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme
No jo - klučičí nám hold už „propadne“
Jana, Šárka, Karolína, Lenka, Anežka, Kristýna, Anna, Marie, Alžběta, Ludmila, Lucie, Apolena, Andrea…
Mě se k Magdalence, Terezce a Elišce hodí např.:
Karolínka, Adélka, Amálka, Alžbětka, Dášenka, Rozárka, Zuzanka…
PS: Ptali jste se holek, jestli nemají tip?
@Eule píše:
Mě se k Magdalence, Terezce a Elišce hodí např.:
Karolínka, Adélka, Amálka, Alžbětka, Dášenka, Rozárka, Zuzanka…
PS: Ptali jste se holek, jestli nemají tip?
Jééé Dášenka
to už se holčičkám v dnešní době moc nedává.
@Omobinrin Jé, tak Františka jsme chtěli hooodně dlouho, ale než se nám narodil kluk, tak už byli v okolí tři jiní a to nám vadilo. Ještě jsme chtěli Matouše, ale když jsme čekali dvojčata, tak jsme museli vybrat ještě druhé (kdyby to byli dva kluci) a moc se nám zalíbil Tobiáš (před 15 ti lety to bylo neobvyklé jméno). Dvojčata jsou nakonec holka a kluk - Tobiáš a Kateřina. I ta ostatní klučičí nemáme běžná - Rafael (souvisí s Tobiášem) a Benjamín (náš poslední „syn štěstí“). Takže asi s výběrem moc nepomůžu
. Mně by se je9ště líbil Daniel, Jonáš, Mikuláš, Josef, Vítek, Kryštof… ![]()
@Ludovika píše:
@Omobinrin Jé, tak Františka jsme chtěli hooodně dlouho, ale než se nám narodil kluk, tak už byli v okolí tři jiní a to nám vadilo. Ještě jsme chtěli Matouše, ale když jsme čekali dvojčata, tak jsme museli vybrat ještě druhé (kdyby to byli dva kluci) a moc se nám zalíbil Tobiáš (před 15 ti lety to bylo neobvyklé jméno). Dvojčata jsou nakonec holka a kluk - Tobiáš a Kateřina. I ta ostatní klučičí nemáme běžná - Rafael (souvisí s Tobiášem) a Benjamín (náš poslední „syn štěstí“). Takže asi s výběrem moc nepomůžu. Mně by se je9ště líbil Daniel, Jonáš, Mikuláš, Josef, Vítek, Kryštof…
Tak u nas je to nakonec misto kluka holcicka, a vybrala jsem ji jmeno Žofie. Minule vybiral manzel, a priste, pokud budeme mit jeste aspon 4.dite, vybere zase on (bude to pry Kateřina nebo Karel). Musela jsem vybrat pouze z ceskych klasickych jmen, jine by vubec u manzela neproslo, se Žofií se sice tezce sziva ale pochopil, ze me taky musi nekdy nechat vybrat jmeno nasemu diteti 🙂 Libi se mi plno dalsich, jako Anastazie, Antonie, Justyna, ale ty jsou.moc podobne jmenum nasich dcer Anny a Kristyny, tak musely z kola ven 🙂
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím poraďte nám, nám už dochází inspiraceMáme Magdalenku, Terezku, Elišku a teď na cestě 4. holčičku a už fakt nevíme
No jo - klučičí nám hold už „propadne“
My mame Annu a Kristynu, a ted cekame treti holcicku, bude se jmenovat Žofie.🙂 Jake jmeno jste vybrali vy???🙂
@Anna766 píše:
A ještě jedno krásné klasické jméno, které tu nepadlo… Zuzanka.
Zuzana ne.