Vítězslav, Lubomír, poradíte jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
17.5.19 12:36
@Kristyna.Vechtova píše:
@Klopotkova děkuju :srdce:
Já mám celkové problém vybrat „dětské“ jméno, celkově se nám nelíbí jména - Jiří, Jaroslav, Kateřina, Markéta (pro nás „stará“ generace) ale ani taková ta co jsou teď „in“ nebo jak to nazvat - Mia, Nella, Matyáš, Theo atd. Takže my byli rádi že jsme se shodli na Jáchymovi a Dorotě. Jestli bude někdy třetí dítě bude to asi boj :lol:Každopádně jak říká moje babička, každé jméno je hezké, když se hezky řekne :srdce:

Dorotka je krasné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.19 12:49
@Kelsey píše:
Mi nelibi vubec. V tomhle stoleti je to strasne. Predstavim si stareho alkoholika v putice u nadrazi :nevim:. Znam mladsiho skolaka Lubose.
Opravdu omezený názor :roll: … P.S.: Připadal Ti Lubomír Lipský jako alkoholik? :)
@Klopotkova píše:
Opět přemýšlím nad jmény, dítě zatím nečekám.
Líbí se vám jména Vítězslav a Lubomír?
Mně moc, jsem odsud jediná?

Mě se líbí Vítězslav :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.19 12:52
@Kristyna.Vechtova píše:
@Klopotkova děkuju :srdce:
Já mám celkové problém vybrat „dětské“ jméno, celkově se nám nelíbí jména - Jiří, Jaroslav, Kateřina, Markéta (pro nás „stará“ generace) ale ani taková ta co jsou teď „in“ nebo jak to nazvat - Mia, Nella, Matyáš, Theo atd. Takže my byli rádi že jsme se shodli na Jáchymovi a Dorotě. Jestli bude někdy třetí dítě bude to asi boj :lol:Každopádně jak říká moje babička, každé jméno je hezké, když se hezky řekne :srdce:

Podívala jsi se někdy do svojeho rodkmenu? Třeba se Ti nějaké jméno zalíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.19 13:05

@Gabca11 děkujeme, byl to boj vybrat dívčí jméno (nenechali jsme si říct pohlaví) chlapecké bylo jasné :) ale je pravda že když manžel vybral tak se dcerka za pár hodin na to narodila, takže na to asi čekala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.19 13:06

@Morrígan Ní_Boii my už máme dvě děti a když třetí tak někdy za pár let, chlapec je jasný a děvče bychom asi taky nějaké vybrali, ale my bychom si opět nechali překvapení jako teď, ale děkuju za nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
17.5.19 17:58

@toma0105 No však to je na tom jménu dobrý, že se mu může říkat Vítku, Slávku. Stejně jako u MIroslava, Mirku-Slávku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze