Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kristyna.Vechtova píše:
@Klopotkova děkuju
Já mám celkové problém vybrat „dětské“ jméno, celkově se nám nelíbí jména - Jiří, Jaroslav, Kateřina, Markéta (pro nás „stará“ generace) ale ani taková ta co jsou teď „in“ nebo jak to nazvat - Mia, Nella, Matyáš, Theo atd. Takže my byli rádi že jsme se shodli na Jáchymovi a Dorotě. Jestli bude někdy třetí dítě bude to asi bojKaždopádně jak říká moje babička, každé jméno je hezké, když se hezky řekne
Dorotka je krasné jméno.
@Kelsey píše:Opravdu omezený názor
Mi nelibi vubec. V tomhle stoleti je to strasne. Predstavim si stareho alkoholika v putice u nadrazi. Znam mladsiho skolaka Lubose.
@Klopotkova píše:
Opět přemýšlím nad jmény, dítě zatím nečekám.
Líbí se vám jména Vítězslav a Lubomír?
Mně moc, jsem odsud jediná?
Mě se líbí Vítězslav ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
@Klopotkova děkuju
Já mám celkové problém vybrat „dětské“ jméno, celkově se nám nelíbí jména - Jiří, Jaroslav, Kateřina, Markéta (pro nás „stará“ generace) ale ani taková ta co jsou teď „in“ nebo jak to nazvat - Mia, Nella, Matyáš, Theo atd. Takže my byli rádi že jsme se shodli na Jáchymovi a Dorotě. Jestli bude někdy třetí dítě bude to asi bojKaždopádně jak říká moje babička, každé jméno je hezké, když se hezky řekne
Podívala jsi se někdy do svojeho rodkmenu? Třeba se Ti nějaké jméno zalíbí…
@Gabca11 děkujeme, byl to boj vybrat dívčí jméno (nenechali jsme si říct pohlaví) chlapecké bylo jasné
ale je pravda že když manžel vybral tak se dcerka za pár hodin na to narodila, takže na to asi čekala ![]()
@Morrígan Ní_Boii my už máme dvě děti a když třetí tak někdy za pár let, chlapec je jasný a děvče bychom asi taky nějaké vybrali, ale my bychom si opět nechali překvapení jako teď, ale děkuju za nápad ![]()
@toma0105 No však to je na tom jménu dobrý, že se mu může říkat Vítku, Slávku. Stejně jako u MIroslava, Mirku-Slávku…