Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky,
ráda bych se zeptala, jaké máte zkušenosti s VIP kartou, kterou prodávají Vítkovice. Koupily jste si ji nebo to nechaly na náhodě?
Manžel mi ji chce koupit, ale mně se to zdá zbytečné, když mi v podstatě zajistí jen „rezervaci“ a přednost pro nadstandart, o kterém ani neuvažuju, mmmm.
Předem díky za vaše příspěvky ![]()
podle mě je zbytečná. ![]()
Rodila jsme tam 2×, přijali mě vždycky, sice u druhého porodu to bylo tak tak, hned po mě už měli stop stav…
Ahojky, já ji měla,dostala jsem ji od manžela k narozkám, neboť jsem stále váhala, z kurzu jsem totiž věděla, že nás bude hoooodně a opravdu, ten den byl STOP STAV /za noc 8 porodů/- ale jen pro sanitky, sestřička říkala, že paní doktorka bere všechny, kdo přijedou po „svých“, takže mi byla na prd, protože nadstandard jsem rovněž nechtěla.
ahoj
nekupovat, dle me je zbytecna.
Radeji bych penize usetrila a dala do neceho jineho.
Ja tam taky rodila, taky jsem nad tim premyslela, ale pak si kartu nekoupila, odrazoval me od toho i gynekolog.
Ahoj,
ja jsem nemela, neuvazovala jsem o ni a ani jsem nelitovala…
Je fakt, ze za me bylo malo holek (letos v lednu) a tri noci ze ctyr jsem byla na pokoji sama
, ale…
Doufam, ze me zase nekdo neosoci rasismem a tak dale, ale STOP STAVY jsou hlavne pro cikanky, oni jich tam moc najednou nechteji
nemam to z vlastni hlavy, slysela jsem to.
A taky mi tolik penez jen kvuli mista prijde strasne hodne a zbytecne! Jasne, chtela jsem rodit ve Vitkovicich, ale kdyby na to prislo, odrodila bych malou vsude a za penize bych nakoupila pro ni nebo pro sebe potrebnejsi veci! ![]()
Děkuji za příspěvky. Taky se mi zdá tato VIP karta zbytečně drahá. Kdyby v tom byl třebas zahrnut i nějaký cca 500,– budget, který si můžu „odepsat“ např. za partnera u por. nebo za ten nadstandart nebo za cokoliv jiného, tak bych to brala, ale jenom za booking … mmm … penízky raději utratíme za nějakou radost ![]()
Ahoj mamino,
taky mi to přijde jako „plýtvání prostředky
". Navíc, ten stop stav, jak už psala nějaká mamina se mi moc nezdá. Rodila jsem tam už dvakrát, podruhý dost na divoko, všude full a sestři i mudra absolutně v pohodě, prej to odrodíme i na chodbě
. Takže to berem neomylně směr Vítkovice i potřetí… Pokud už manža chce mermomocí investovat, šla bych do toho nadstandardu. Poprvý jsem ležela na dvojáku, za mě naprostá pohodička, ale paní po císaři se vedle dost trápila, mimčo taky trochu stresmen, tak mi ji bylo fest líto a hned jak se uvolnila "samotka“ jsem se teleportovala. Tak asi tak no …
Ahoj holky, prosím ty co rodili ve Vítkách, mohli jste rodit jinak než na koze?
@Misschelle píše:
Ahoj holky, prosím ty co rodili ve Vítkách, mohli jste rodit jinak než na koze?
klasickou kozu tam nemají, jsou tam hezké porodní lůžka, které umožňují spoustu poloh. Mě se PA ptala, jestli chci nějakou zkusit, ale mě to vyhovovalo ta klasika v polosedu. a celou 1. dobu porodní jsem proležela na boku, nějaké chození nebo skákání na balonu nebo ve sprše ani omylem ![]()
@Michaela23 Ale to jen protože Ti to vyhovovalo? Možnost chodit, sprchu atd.. jsi měla?
Ve sprše můžeš být jak dlouho chceš, jsou tam i balony… Vím, že jsme se s jednou PA bavily, že tam stála hodinu s holčinou ve sprše ![]()
Jj měla, PA furt za mnou chodila se ptát jestli nechci do sprchy, na balon nebo chodit.
rodila jsem tam 2×, teď tam chodím na praxi ![]()
Rodila jsem tam teď v dubnu. Na začátku mi PA 2× točila cca 20minutový monitor. Pak jsem už byla celou dobu na balonu ve sprše. Sem tam mi pak jen přenostným přístrojem kontrolovala srdíčko od malé.
Přítel na začátku byl vedle sprchy se mnou. Pak zjistil, že je mi tam k ničemu a bylo mu z páry horko, tak byl místo mě na čelatelském pokoji a hrál hry na mobilu. Když jsem se otevřela na 3-4 cm, tak jsme přešli na porodní sál č. 1 - ukazují ho při prohlídkách a je tam takové super zařízení na úlevu bolestí, ale já hned zase zalezla do sprchy a tam mi bylo nejlépe ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.