Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@truelly píše:
Tak tam evidentně asi tolik nefučí. Je tam hotel na hotelu a je to osvědčené pobřeží. Na jihu se hotely teprve začínají budovat a jsou mezi nimi velké mezery -treba 500 a vice metrů a nejspíš se budují, protože na severu už není místo. Jenže ten vítr tam je fakt hnusný. Nikdy jsem nikoho neslyšela stěžovat si na Krétu. Zpětně vím, že všichni spokojení byli na severu.
Tak jestli chceš na krétu, tak jeď na sever
od toho se asi bude odvíjet i cena
Kréta je sice nejjižnější ostrov, ale paradoxně má podle mě z Řecka nejméně stále počasí. Těmer jistota tepla a slunečna je naprř. Rhodos nebo Kos. My měli na Krétě bezvětří (začátek září ), ale cely turnus přes nama měl takový vichr, ze se nedalo ani do moře. Byli jsme na severu. Jinak třeba právě Rhodos jsem zažila od května do září každý měsíc, a už v tom květnu bylo fakt vedro jako prase. Ale teda voda ledarna.
My byly loni na severu-Rethymno, začátek července. Foukalo tak nějak přiměřeně, ale hnusný vlny, první tři dny se moc nedalo do moře, pak to bylo trochu lepší, ale pořád dost opruz. Nám to nevadilo, byly jsme tam kvůli výletům, kde to nevadilo. Ale kdyby to měla být ležící dovča na pláži, tak by to dobrá voba nebyla. S malými dětmi bych na Krétu nejela, ideální je Zakynthos nebo Rhodos.