Vízum do Egypta jako animátorka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vízum do Egypta jako animátorka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s animátorstvím v Egyptě přes egyptskou agenturu. Momentálně řeším to, že mi říkají že mi stačí zakoupit vízum jako visitor na měsíc a pak že mi to prodlouží. Ale všude píšou že si vízum prodloužit nemůžu tak nevím jestli je to myšleno tak, že si ho nemůžu prodloužit nebo že si nemůžu koupit ani nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A proč jedes přes egyptskou agenturu a nezkusíš to prvně přes cestovku?
- Citovat
- Upravit
Ani náhodou. Zkus to třeba přes BlueStyle. Byla už jsi vůbec někdy v arabské zemi mimo rezort?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzanka320 protože české mají jen na léto v tuto chvíli a ještě k tomu musíte projít konkurzem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annonymní_007 ano byla. Já vím co se říká, ale to všechno se vám může stát i v Itálii nebo tady u nás. Hlavně ty lidi z té agentůry znám, byla jsem tam před dvěma týdny. A nikde sama chodit nebudu, tam jediné co, tak se dostat z letiště na hotel, ale to prý pro mě zařídí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacaba05 píše: Více
Jde mi hlavně aj o to, jestli víš co to obnáší byt animatorka…
Přes cestovku jsi “chráněná” daleko víc než takhle “na vlastní pěst”…
Cestovky mají animatory i přes zimní sezónu, ale většinou už to jsou animatori, co tam jsou dyl (od léta)… ano, konkurz tam je, pač potřebuji zjistit znalost angličtiny a jestli zvládneš tancovat, dělat “trapné” scény na veřejnosti či vést sportovní aktivitu…. Dále pak mají školení, kde vše vysvětli a ukážou.
- Citovat
- Upravit
Znát z dovolené a potom pracovně je sakra velký rozdíl… a to mluvím z vlastní zkušenosti.
Byla jsem v Tunisku, Egyptě, Řecku, Bulharsku, Itálii jako animatorka ![]()
- Citovat
- Upravit
@zuzanka320 já vím že to není nic hrozného, ale je to běh na dlouhou trať ja na to mám čas jen teď a chtěla bych to zkusit. Nicméně děkuji za odpověd😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzanka320 já vím, ale je to spíše pro můj lepší pocit, že bych nešla mezi nové lidi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to hodně štěstí když myslíš, že to bude tak idylické jak ti tvrdí ![]()
- Citovat
- Upravit
Zjevně nebyla! Proč bys nikde nemohla chodit sama? Právě, že si nejsi schopná zařídit ani odvoz z letiště
. Jak pak budeš utíkat bez pasu na ambasádu v Kahiře, kdyby cokoliv? A ještě nelegálně, bez správného víza
jestli tam fakt chceš, tak začni tím, že sama poletíš do Káhiry, projdi si město, dojeď si na pyramidy a pak teprve uvažuj o tom, zda je dobrý nápad nechat se arabama odtáhnout někam do pouště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to pár měsíců, co jsem četla na netu, že takto jedna odjela. Píše zkušenosti. Naprosto strašný zážitek. Podmínky práce katastrofální, byla tam v podstatě jak otrok a nebyla šance se odtamtud dostat. Zachránili jí nějací turisti. Koupili jí letenku a vzali jí s sebou. V podstatě musela utéct. Tak přeji příjemný zážitek, snad se odtamtud ještě někdy dostaneš.
Příspěvek upraven 14.10.24 v 20:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzanka320 píše: Více
Anča a Tonča také byly optimistky, a kolik roků a kolik miliard stálo náš stát, je dostat zpět domů
@Kacaba05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit