Neskutečný plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Neskutečný znamená jako příliš vysoký? No, to je těžko. Já mám plat asi dobrý, víc nepotřebuju, to, co mám, mi stačí, ale hodně vysoký plat je pro mě asi všecko nad 100 tisíc v čistém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
100000 měsíčně je celkem fajn, ale neskutečný plat je podle mne našeho prezidenta nebo předsedy vlády. Je mi celkem jedno z jaké je partaje, ony si to v průběhu let dokázaly zařídit všechny naše vlády, ale na to, jak nízké platy tady v ČR máme mi přijde nemravné, že naši politici mají jedny z nejvyšších platů v EU.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes píše: Více
Mně je ona ukradená, jako žena a člověk nezajímavá, já na ni ani sama od sebe nereaguji, ona se se mnou nevím proč začala srovnávat a psát bláboly, o tom neskutečném platu mě to velmi rozesmálo.
- Citovat
- Upravit
Já vidím neskutečný plat každý měsíc na výplatnici. ![]()
Příspěvek upraven 13.10.24 v 15:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak 350 čistého by už asi bylo neskutečné ![]()
Ale fandím každé ženské, která si vyjedná dobrou mzdu. Pro ni je její mzda neskutečná a tak je to super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak chvilka snění. Neskutečný plat bych brala kolem půl mega až milionu měsíčně. Ideálně pasivní příjem a aktivní k tomu kapesné na užívání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cim dal min me zajima plat na vyplatnici a zajima hodinova mzda
Tak v tomhle prepoctu mam za hodinu vice, nez muj manzel. V konecnem dusledku mam mnohem vic moznosti skloubit zamestnani a rodinu.
Neskutecne v dnesni dobe je pro me asi cokoliv nad 150 tis. mesicne cisteho. Mysleno, ze nikoho s takovym platem mezi kamarady nemam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mě je neskutečný plat od 100 tisíc čistého a vejš.
Kdybych chodila do práce a nebyla na rodičovské, tak se k této částce blížíme s manželem společně. Přičemž on má mnohem více než já.
A na jižní Moravu si myslím, že dobrý… a jsou na tom lidé hůř.
- Citovat
- Upravit
Kamoska bere cca 250.000 hrubeho. Takze tak trikrat tolik nez jsou hrube prijmy nasi rodiny. Neskutecne mi to prijde dost, jako samozivitelce ji to preju (ma to vydrene s tim, ze ona sla po penezich jeste ji ani nezaschnul inkoust na diplomu). Treba na RD s zadnym ditetem vubec nebyla, jen na MD. Je na pomerne vysoke pozici v nadnarodni spolecnosti. Zadarmo to rozhodne nema, mladsi dite travi hodne casu s chuvou…
- Citovat
- Upravit
Pokud jsou to legálně nabyté peníze a řádně zdaněné, tak mi neskutečné nepřijde nic. Otázka nabídky a poptávky
Když je firma ochotná někoho dobře zaplatit, tak by byl hloupý, kdyby to nebral. A obvykle je potřeba pro mzdu 100k+ umět nabídnout něco, co ostatní nenabídnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neskutečný plat je pro mě neskutečný jen když si na druhou misku vah dám to, co si to žádá. Mám několik známých se mzdou nad 200tis. měsíčně, ale všichni za to platí krutou cenu (nevidí děti, musejí si potřásat rukou s lidmi, kterými pohrdají, nemohou říkat otevřeně svoje názory apod.) Z tohoto pohledu jediný člověk, který má neskutečnou mzdu, je kamarád, který je bedna na matematiku a IT a už několik let přes zimu dělá na nějakých projektech pro zahraniční firmy, a vydělá si třeba za 3m tolik peněz, že pak od jara do podzimu cestuje, vzdělává se, chodí poutní cesty atd. Potom zase dá v daných kruzích na vědomí, že je otevřený spolupráci a někdo po něm sáhne a on si zase vydělá. Kromě toho má pasivní příjem atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím.
Tuto diskuzi zakládám jen tak pro pobavení. Jedna uživatelka odsud z em v jedné mojí diskuzi mi napsala, že je ráda, že nemá život jako já, nevím, proč se začala se mnou srovnávat, já jsem jí svůj život nenabízela, ani ho nevychvalovala a psala, jaké jí čekají v životě změny a neskutečný plat.
Tomu neskutečnému platu jsem se musela zasmát, nad tím si asi každý představí něco úplně jiného.
A tak házím otázku do placu, co pro vás znamená neskutečný plat? Pro mě 100 táců měsíčně čistého vzhledem k tomu, že nemám vš, neumím jazyky, v ničem nevynikám a vzhledem k tomu, že nemáme hypotéku a žádné dluhy jako spotřebitelské úvěry a podobné lahůdky.
Kdybychom tohle měli, tak by pro mě neskutečný plat znamenal více peněz.