Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Poradíte vláčkodráhu od 2 let? Dívala jsem se a všechny jsou od 3 ![]()
Díky ta tipy.
Sendy
No, my mame ty klasicke uz od dvou let.
Znaceni od tri let je ochranou vyrobce, pro hracky pro deti do tri let by potrebovali dalsi atesty - a ty jsou rozhodne drazsi, nez dat na vse oznaceni: „Urceno pro deti od tri let“
Na zacatek navrhuji vlakodrahu z IKEA, pokud se bude libit, je fakt zainvestovat a dokoupit nejakou velkou
u. Vsechny vlackodrahy jsou kompatibilni.
L.
Ahoj levné díly se dají sehnat i v Tescu, vláčkodráhu máme od necelých dvou let a dodnes patří k nejoblíbenějším hračkám, v Ikei maj osmičku kolem 400,– my jsme za to kdysi dali 1200,–.
Zkusím vložit odkaz.
http://www.ikea.com/…egoryDisplay?…1611316263&storeId=20&catalogId=10103&langId=-28
Ahoj maminky,
potřebuji od Vás radu
objednala jsem synovi vláčkodráhu Maxim viz odkaz a jen jsem večer do toho nakoukla až děti spaly a když jsem spojila pár kolejniček, tak jsem byla zklamaná
ty díry na to zapasování jsou větší než by měli být a celkově i ty čtyři kolejničky dělaly mezery třeba v zatáčce..Celé jsem to nevytahovala.
Tak jsem se chtěla zeptat jestli je to normální a máte to taky tak a nebo to mám reklamovat
Malej ji dostane teda až na Vánoce..
Děkuji za odpovědi ![]()
Ahoj kupujeme v Tescu klasickou dřevěnou…časem se dokupovali díly, když to měli v akci… malej si s ní hraje od dvou let, jsou mu 4 a už má dost slušnou sbírku ![]()
@brumdinka a jak Vám to do sebe pasuje? Já oživovala diskuzi
No já objednala tu Maxim a ty díry jsou větší a moc to při sobě nedrží ![]()
@MickyG to je divný, právě, že to všechno do sebe pasuje, pasovaly k tomu i přejezdy a točená, jak říká malej (jak se ty vlaky otáčí a přehazujou na jinou kolej) a to sem kupovala přes net už si nevzpomenu na tu adresu webu ![]()
No my tam máme teda velký mezery a do zatáčky se i koleje od sebe rozjížděly..Večer až budou spát, tak to snad složím celý a dyžtak to reklamuju! Já právě patrám jestli je to normální tady u té značky..
@MickyG tak jednotlivé koleje na sebe úplně nenavazují, nějaký milimetr mezera tam je. Nemůžeš to vyfotit?
@MickyG Máme základ Carousel z Tesca a dokupované různé věci k tomu od dalších výrobců. Maxim tedy zrovna nemáme, takže nevím, jak vypadá. Všechno do sebe normálně pasuje, ale nějaké mezírky a vůle mezi jednotlivými kolejemi jsou. Nesmí to být ani ale nic velkého, aby vláčky zůstávaly v dráze a dalo se s tím jezdit.
@lucenka ty rovný sedí líp, ale ty zatáčky. Jo vyfotím odpoledne jak bude chvilka čas ![]()
To je normalni. Kdyz jsou mezery vetsi lepe se to detem stavi. Kdyz je to na tesno tak to tam nedaji. Diky u sebe nemusi drzet, je to polozene na koberci. My sice nemame maxim ale tesco a brio a mame mezery ruzne a vse plne funkcni