Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj dnes jsem zakoupila synovi 3 roky za velmi pěkné peníze vláčkodráhu carousel z tesca a k tomu spousty doplňků. Nevím nemám zkušenost s žádnou vláčkodráhou jsme začátečníci. Prosím o radu zda někdo z Vás má tuto vláčkodráhu jak jste spokojeni a potom zda se dá dokoupit třeba točna od Maxim či Brio Wody zda to pasuje. Na krabici carousel nic nepíši, že to má být kontabilní z ostatními vláčky. Koupila jsem to snad to poslouží. Děkuji Vám všem o radu a zkušenosti.
Také jsme ji koupili pod stromek ![]()
malý má stejnou i ve školce, a tam drží jak židovská víra ![]()
Moc děkuji Acimedo Vy jste k tomu už něco dokupovali od jiné firmy. Mar potěšila jsi mě dnes měli velké slevy v tescu nesehnala jsem už 100 dílků tak jsem koupila 60 a 40 dílkovou a potom mašinky, mosty, auta, města, tahač, vše přišlo na 1000, ale je to kupa mám radost. Až to manžel bude balit to bude nadšen ![]()
Máme jí už rok, kluci si s ní denně hrají a je fajn. Je teda pravda, že občas z kolejí vypadnou ty spojky, ale to se dá vyřešit vteřinovým lepidlem. Kompatibilní je samozřejmě se vším, takže dokoupit se dá cokoliv od jakékoliv firmy.
Počítala jsem to celkem 200 dílků. za 1000 bezva. Asi si s tím budu hrát, protože mám z toho radost. Už se těším na Vánoce. ![]()
@janina2222 My jí koupili jako základ letos už dokupujem dražší doplnky
Ani děkuji. Taky tak pak chci dokoupit houkací tunel od Brio a jiné. Ale to až se osvědčí zda ho bude bavit. Hlavně že je to kontabilní, že to půjde napojit s ostatníma vláčkama. Brio se my líbí, ale to co jsem dnes nakoupila v Tescu to bych u nich nepořídila jsou drahý, ale určitě ta kvalita je ceněná.
@janina2222 Určitě je to daleko méně kvalitnější, ale aspon máme tedka spousta kolejí a pak se vychytávky dají dokoupit.
Taky jsem zakoupila k Vánocům… jak tu velkou 100 dílnou, tak i dvě ty menší 60ti dílové… jsou prý i kompatibilní s kolejemi z IKEA… ty máme dvoje ![]()
už se těším, jak bude přítel brblat, až to bude muset na Štědrý večer skládat
![]()
@Mína13 píše:
Taky jsem zakoupila k Vánocům… jak tu velkou 100 dílnou, tak i dvě ty menší 60ti dílové… jsou prý i kompatibilní s kolejemi z IKEA… ty máme dvoje
už se těším, jak bude přítel brblat, až to bude muset na Štědrý večer skládat![]()
![]()
![]()
Základ máme tu sadu z Tesca, něco málo z IKEA a pak doplňky od woody, brio a určitě ještě něco. Těch doplňků máme hodně (svítící závory, tunely, mosty, malé depo, jeřáb, dvě malá nádraží) a teď ještě dostane hlavní nádraží a velké depo. Jenom nevím, kam se to všechno vejde ![]()
jasné… je to super cena a vzhledem k tomu, že máme dva kluky, tak se budou koleje navíc vždy hodit.
Menší o to zatím nejeví zájem, ale říkala jsem si, že až začne a začnou hádky, tak to prostě rozdělím napůl a každému postavíme jeho vlastní dráhu v jeho pokojíčku a bude klid ![]()
První sadu dostal malej loni k vánocům, od té doby ve slevě dokupujeme, už jich má dost i různé doplňky…k vánocům dostane další, denně o to zakopávám v kuchyni, ale už sem si zvykla ![]()
je fakt super, kompaktibilní i s jinými dráhami, občas vybadne ten t´uplík, ale lepidlo to spraví, Tobík má i tunely a bimbam, co fakt bimbá a svítí, když přejede vlak ![]()
přidávám nejnovější výtvor ![]()
@brumdinka píše:
První sadu dostal malej loni k vánocům, od té doby ve slevě dokupujeme, už jich má dost i různé doplňky…k vánocům dostane další, denně o to zakopávám v kuchyni, ale už sem si zvykla![]()
je fakt super, kompaktibilní i s jinými dráhami, občas vybadne ten t´uplík, ale lepidlo to spraví, Tobík má i tunely a bimbam, co fakt bimbá a svítí, když přejede vlak
přidávám nejnovější výtvor
supr
fakt se my to líbí taktéž to tak mám v kuchyni zakopávám a když na něco bosíma nohama šlápnu to pak… ![]()