Vláčkodráha Carousel z Tesca

1113
10.12.14 12:13

vláčkodráha carousel z tesca

Ahoj dnes jsem zakoupila synovi 3 roky za velmi pěkné peníze vláčkodráhu carousel z tesca a k tomu spousty doplňků. Nevím nemám zkušenost s žádnou vláčkodráhou jsme začátečníci. Prosím o radu zda někdo z Vás má tuto vláčkodráhu jak jste spokojeni a potom zda se dá dokoupit třeba točna od Maxim či Brio Wody zda to pasuje. Na krabici carousel nic nepíši, že to má být kontabilní z ostatními vláčky. Koupila jsem to snad to poslouží. Děkuji Vám všem o radu a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30857
10.12.14 12:16

@janina2222 máme a je dobrá, kompatibilní se všemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31318
10.12.14 12:22

Také jsme ji koupili pod stromek ;)
malý má stejnou i ve školce, a tam drží jak židovská víra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
10.12.14 12:28

Moc děkuji Acimedo Vy jste k tomu už něco dokupovali od jiné firmy. Mar potěšila jsi mě dnes měli velké slevy v tescu nesehnala jsem už 100 dílků tak jsem koupila 60 a 40 dílkovou a potom mašinky, mosty, auta, města, tahač, vše přišlo na 1000, ale je to kupa mám radost. Až to manžel bude balit to bude nadšen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.12.14 12:31

Máme jí už rok, kluci si s ní denně hrají a je fajn. Je teda pravda, že občas z kolejí vypadnou ty spojky, ale to se dá vyřešit vteřinovým lepidlem. Kompatibilní je samozřejmě se vším, takže dokoupit se dá cokoliv od jakékoliv firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
10.12.14 12:34

Počítala jsem to celkem 200 dílků. za 1000 bezva. Asi si s tím budu hrát, protože mám z toho radost. Už se těším na Vánoce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
10.12.14 12:36

@janina2222 My jí koupili jako základ letos už dokupujem dražší doplnky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
10.12.14 12:40

Ani děkuji. Taky tak pak chci dokoupit houkací tunel od Brio a jiné. Ale to až se osvědčí zda ho bude bavit. Hlavně že je to kontabilní, že to půjde napojit s ostatníma vláčkama. Brio se my líbí, ale to co jsem dnes nakoupila v Tescu to bych u nich nepořídila jsou drahý, ale určitě ta kvalita je ceněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
10.12.14 12:41

@janina2222 Určitě je to daleko méně kvalitnější, ale aspon máme tedka spousta kolejí a pak se vychytávky dají dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.12.14 12:41

Taky jsem zakoupila k Vánocům… jak tu velkou 100 dílnou, tak i dvě ty menší 60ti dílové… jsou prý i kompatibilní s kolejemi z IKEA… ty máme dvoje :palec:
už se těším, jak bude přítel brblat, až to bude muset na Štědrý večer skládat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
10.12.14 12:46
@Mína13 píše:
Taky jsem zakoupila k Vánocům… jak tu velkou 100 dílnou, tak i dvě ty menší 60ti dílové… jsou prý i kompatibilní s kolejemi z IKEA… ty máme dvoje :palec:
už se těším, jak bude přítel brblat, až to bude muset na Štědrý večer skládat :lol: :lol: :lol: :lol:
:potlesk: :potlesk: tak na to jsem opomenula :mrgreen: nejen mě manžel zakousne při balení a pak ještě při skládání :mrgreen: takže jsi též nakoupila víc sad nejsem sama no to bych mohla ještě jednu 60 za ty peníze :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.12.14 12:52

Základ máme tu sadu z Tesca, něco málo z IKEA a pak doplňky od woody, brio a určitě ještě něco. Těch doplňků máme hodně (svítící závory, tunely, mosty, malé depo, jeřáb, dvě malá nádraží) a teď ještě dostane hlavní nádraží a velké depo. Jenom nevím, kam se to všechno vejde :-D

• Citovat
  • Upravit
20807
10.12.14 12:59

@janina2222

jasné… je to super cena a vzhledem k tomu, že máme dva kluky, tak se budou koleje navíc vždy hodit.
Menší o to zatím nejeví zájem, ale říkala jsem si, že až začne a začnou hádky, tak to prostě rozdělím napůl a každému postavíme jeho vlastní dráhu v jeho pokojíčku a bude klid :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.12.14 13:03

První sadu dostal malej loni k vánocům, od té doby ve slevě dokupujeme, už jich má dost i různé doplňky…k vánocům dostane další, denně o to zakopávám v kuchyni, ale už sem si zvykla :mrgreen:

je fakt super, kompaktibilní i s jinými dráhami, občas vybadne ten t´uplík, ale lepidlo to spraví, Tobík má i tunely a bimbam, co fakt bimbá a svítí, když přejede vlak :D

přidávám nejnovější výtvor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
10.12.14 13:17
@brumdinka píše:
První sadu dostal malej loni k vánocům, od té doby ve slevě dokupujeme, už jich má dost i různé doplňky…k vánocům dostane další, denně o to zakopávám v kuchyni, ale už sem si zvykla :mrgreen:

je fakt super, kompaktibilní i s jinými dráhami, občas vybadne ten t´uplík, ale lepidlo to spraví, Tobík má i tunely a bimbam, co fakt bimbá a svítí, když přejede vlak :D

přidávám nejnovější výtvor :)

supr :palec: fakt se my to líbí taktéž to tak mám v kuchyni zakopávám a když na něco bosíma nohama šlápnu to pak… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí