Vlakem k Baltu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
4.6.20 17:41
@Mája90 píše:
@Enmamma moc díky. My by jsme právě jeli z Bohumína a mělo by to vycházet cca 2000 tam i zpět pro jednoho

To je možné, my stále vymýšlíme cestu levnější a levnější. Já mám pocit, že jsem ti to napsala špatně. Jeden rok to stálo 6 tisíc a těmi regionálními vlaky jsme jeli druhý rok a vyšlo to tam i zpět na 4 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.6.20 17:57

@Enmamma i tak je to hezká cena 🥳 já se jen modlím ať nám otevřou a můžeme jet nebo scvoknu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.6.20 18:59
@Mája90 píše:
@Enmamma i tak je to hezká cena 🥳 já se jen modlím ať nám otevřou a můžeme jet nebo scvoknu. :lol:

A ty už tu dovolenou máš koupenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.6.20 19:02

@Enmamma nemám pořád čekám jak to bude. Nemůžu ani najít kde bych případně koupila jízdenky. Jen ubytko mám sehnane za dobrou cenu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.6.20 19:05
@Mája90 píše:
@Enmamma nemám pořád čekám jak to bude. Nemůžu ani najít kde bych případně koupila jízdenky. Jen ubytko mám sehnane za dobrou cenu 😊

My máme dovolenou koupenou a čekáme, zda nám otevřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.6.20 19:07

@Enmamma já právě hledám zda jde apson rezervovat vlak, nebo něco :/ potřebuju se dostat do wladyslawowo, ale koukám na ten vlak wydmy a ten tam nestojí 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
4.6.20 20:23
@Mája90 píše:
@Fazulina můžu se zeptat odkud jste jeli?

Jeli jsme z Bohumína přímo do Helu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
4.6.20 20:26
@Mája90 píše:
@Enmamma já právě hledám zda jde apson rezervovat vlak, nebo něco :/ potřebuju se dostat do wladyslawowo, ale koukám na ten vlak wydmy a ten tam nestojí 😟

Ten vlak wydmy jezdí jen o prázdninách. Letos vůbec zatím není do Polska spojení, vždycky to kolem dubna oznámí, že bude jezdit, a letos zatím nic. Do Wladyslawova byste se pak mohli dostat z Gdyne, ne? Tam ten Wydmy jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.6.20 20:30

http://jedemevlakem.cz/vlakem-k-baltu/ tady mi právě ukazuje že tam stojí, ale bližší info jsem nesehnala. Doufám, že letos pojede. Zatím pročítám diskuze a urgujou to tak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
4.6.20 20:52
@Mája90 píše:
http://jedemevlakem.cz/vlakem-k-baltu/ tady mi právě ukazuje že tam stojí, ale bližší info jsem nesehnala. Doufám, že letos pojede. Zatím pročítám diskuze a urgujou to tak snad

Loni to bylo hned vyprodané. Tak snad letos ten vlak pojede. Bylo tam krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
10.6.20 22:46

Holky letos pojede přímý spoj do chorvatska vlak i s lůžky a lůžko vás vyjde na 800;- a ráno jste tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí