Vlasové pásky

4
11.6.23 13:05

Vlasové pásky

Ahoj holky, už jsem tu pročetla pár diskuzí ale zajímaly by mě vaše aktuální tipy/rady.
Chtěla bych si na léto prodloužit nebo aspoň trochu zahustit vlasy. Celkem me zaujaly vlasové pásky, máte s tím někdo zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
647
11.6.23 14:06
@Maku123 píše:
Ahoj holky, už jsem tu pročetla pár diskuzí ale zajímaly by mě vaše aktuální tipy/rady.
Chtěla bych si na léto prodloužit nebo aspoň trochu zahustit vlasy. Celkem me zaujaly vlasové pásky, máte s tím někdo zkušenost? :)

Mam, nosim je asi dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
11.6.23 14:11

Další nový nick s doporučením na bezva eshop za 3…2..1..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.6.23 20:05

@Lendava a můžu se zeptat jak dlouho vydrží a jak vypadají vlasy po sundání?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.23 13:56

Ahoj, taky nosím pásky. Nasazuje mi je ségra, vždycky mi vydrží tak půl roku cca, pak už jsou sušší. Po sundaní jsou vlasy v pohodě, dokonce mi během nošení celkem narostly. Jen je potřeba využít takovou speciální vodičku na sundávání a fakt šetrně, pomalu je odlepit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.6.23 12:28

@Andrea1996 tak to jste mě potěšila, a můžu se zeptat kde je kupujete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.23 10:13

Taky mám dobrou zkušenost s vlasovými pásky. Nasazuje i sundává mi je moje kadeřnice. Mé vlasy jsou pak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.23 09:56

@Maku123 kdysi jsem objednávala z Amazonu, tam jsou nejlevnější ale moc dlouho nevydrží, já si myju často vlasy, tak po měsíci už byly takové vysušené. Teď objednávám vlasové pásky z Teffiti.cz a ty mi vydrží fakt dlouho. Doporučuju ještě na noc vždycky zaplést a používat olejičky a vlasy jsou super. To se pak dokonce lidi diví že mám prodloužené :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová