Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, už jsem tu pročetla pár diskuzí ale zajímaly by mě vaše aktuální tipy/rady.
Chtěla bych si na léto prodloužit nebo aspoň trochu zahustit vlasy. Celkem me zaujaly vlasové pásky, máte s tím někdo zkušenost? ![]()
@Maku123 píše:
Ahoj holky, už jsem tu pročetla pár diskuzí ale zajímaly by mě vaše aktuální tipy/rady.
Chtěla bych si na léto prodloužit nebo aspoň trochu zahustit vlasy. Celkem me zaujaly vlasové pásky, máte s tím někdo zkušenost?
Mam, nosim je asi dva roky
@Lendava a můžu se zeptat jak dlouho vydrží a jak vypadají vlasy po sundání?:)
Ahoj, taky nosím pásky. Nasazuje mi je ségra, vždycky mi vydrží tak půl roku cca, pak už jsou sušší. Po sundaní jsou vlasy v pohodě, dokonce mi během nošení celkem narostly. Jen je potřeba využít takovou speciální vodičku na sundávání a fakt šetrně, pomalu je odlepit ![]()
@Andrea1996 tak to jste mě potěšila, a můžu se zeptat kde je kupujete? ![]()
Taky mám dobrou zkušenost s vlasovými pásky. Nasazuje i sundává mi je moje kadeřnice. Mé vlasy jsou pak v pohodě.
@Maku123 kdysi jsem objednávala z Amazonu, tam jsou nejlevnější ale moc dlouho nevydrží, já si myju často vlasy, tak po měsíci už byly takové vysušené. Teď objednávám vlasové pásky z Teffiti.cz a ty mi vydrží fakt dlouho. Doporučuju ještě na noc vždycky zaplést a používat olejičky a vlasy jsou super. To se pak dokonce lidi diví že mám prodloužené
![]()