Vlastní podnikání po čtyřicítce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.7.22 17:26

Vlastni buisnes po 40tce

Dobry den :)
Neni mi uz 20 (je mi skoro 40😁) a urcite okolnosti me odrazi od vybudovani sveho vlastniho byznysu… (Nebo spise… lidé).
Nejak to nechci vzdat, ale bojim se.
Je tu nekdo, kdo si zalozil vlastní byznys po 40tce? Neni to pozde?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
16.7.22 17:34

Ne není to pozdě, naopak je rozumnější podnikat s nějakými základními životními zkušenostmi, když zjevně nebudeš IT zázarak.

Podstatné je jestli si jseš schopná dát dohromady nějaký obchodná plán a spočítat si základní kupecké počty, aby se ti podnikánní vyplatilo.

Bez toho je naprosto jedno, kolik ti je let.

A kdo se bojí, nesmí do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.7.22 17:42
@Anonymní píše:
Neni mi uz 20 (je mi skoro 40😁) a urcite okolnosti me odrazi od vybudovani sveho vlastniho byznysu… (Nebo spise… lidé).
Je tu nekdo, kdo si zalozil vlastní byznys po 40tce? Neni to pozde?

Nauč se to nejdřív napsat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766
16.7.22 17:49

Na business nikdy není pozdě. Na rozdíl od dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.22 17:55

@Russet tak me, prosim, poucte, jak to tedy napsat ^^

• Citovat
  • Upravit
8628
16.7.22 18:06
@Anonymní píše:
@Russet tak me, prosim, poucte, jak to tedy napsat ^^

Normálně, česky… přiznám se, že to taky bylo to první, co mě napadlo, když jsem četla už jen nadpis diskuze. Ale je možné, že existuje byznys, kde je fuk, že člověk píše jak tatar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
16.7.22 18:06
@Anonymní píše:

Ty buď od tý lásky a na nějaký vlastní BUISNES :mrgreen: raději ve vlastním zájmu zapomeň :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.22 18:18

@Amalthea jezis, ja jsem tatar.. uz to vidím 😂 to bije do oci i me😂 ja byla zvykla, ze mi mobil preklepy opravil a nebo v rychlosti jsem napsala prvni písmena a samo to skocilo… U noveho jsem vypnula opravu, protoze mi michal ceskou a anglickou dohromady -_- takze se omlouvám, anglicky ale umim😂

• Citovat
  • Upravit
8628
16.7.22 18:24
@Anonymní píše:
@Amalthea jezis, ja jsem tatar.. uz to vidím 😂 to bije do oci i me😂 ja byla zvykla, ze mi mobil preklepy opravil a nebo v rychlosti jsem napsala prvni písmena a samo to skocilo… U noveho jsem vypnula opravu, protoze mi michal ceskou a anglickou dohromady -_- takze se omlouvám, anglicky ale umim😂

no dejme tomu a ty další chyby? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.7.22 18:26

A ne, na úspěšné podnikání nepotřebuješ gramatiku, tedy pokud nehodláš vybudovat nakladatelsví či mediální agenturu či se živit infomarketingem, kde musíš sepisovat bláboly na sociální sítě a nemáš na rozjezd prachy na lidi co psát umí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
16.7.22 18:32
@Anonymní píše:

Nikdy není pozdě. Pokud se bojíš, tak se nech zaměstnat. Na podnikání potřebuješ „koule“, peníze a dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.22 18:57

@Ou jasne, to opravdu nechci 😁 navic jde o podnikani v zahraničí:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.22 19:01

@Amalthea tak me poucte :) stale cekam :) Cesky narod je v tomhle jednicka :) hledani chyb v textu uz je asi nemoc :)
Ale v oborech, co mam vystudovane ja, verte nebo ne, gramatika a vůbec čeština dulezita neni :)
Ale rada se poucim ^^

• Citovat
  • Upravit
15766
16.7.22 19:24
@Anonymní píše:
@Amalthea tak me poucte :) stale cekam :) Cesky narod je v tomhle jednicka :) hledani chyb v textu uz je asi nemoc :)
Ale v oborech, co mam vystudovane ja, verte nebo ne, gramatika a vůbec čeština dulezita neni :)
Ale rada se poucim ^^

Přemýšlím, ve kterém oboru není důležitá znalost mateřského jazyka. Že by „Vysoká škola života“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13117
16.7.22 19:40
@Zumpa píše:
Přemýšlím, ve kterém oboru není důležitá znalost mateřského jazyka. Že by „Vysoká škola života“?

Znalost mateřského jazyka ( člověk je schopný porozumět textu a srozumitelně se vyjádřit) není to samé jako bezchybné používání pravopisu :think:
Už jsem to tu někam psala, klidně ať mám v operačním protokolu odoperovaný „leví“ humerus, ale ať je to technicky ev. i esteticky uděláno bezchybně… I když tam spíš bude zkrátka sin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat