Vlastní podnikání po čtyřicítce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne není to pozdě, naopak je rozumnější podnikat s nějakými základními životními zkušenostmi, když zjevně nebudeš IT zázarak.
Podstatné je jestli si jseš schopná dát dohromady nějaký obchodná plán a spočítat si základní kupecké počty, aby se ti podnikánní vyplatilo.
Bez toho je naprosto jedno, kolik ti je let.
A kdo se bojí, nesmí do lesa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den
Neni mi uz 20 (je mi skoro 40😁) a urcite okolnosti me odrazi od vybudovani sveho vlastniho byznysu… (Nebo spise… lidé).
Nejak to nechci vzdat, ale bojim se.
Je tu nekdo, kdo si zalozil vlastní byznys po 40tce? Neni to pozde?
Nauč se to nejdřív napsat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Russet tak me, prosim, poucte, jak to tedy napsat ^^
Normálně, česky… přiznám se, že to taky bylo to první, co mě napadlo, když jsem četla už jen nadpis diskuze. Ale je možné, že existuje byznys, kde je fuk, že člověk píše jak tatar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den
Neni mi uz 20 (je mi skoro 40😁) a urcite okolnosti me odrazi od vybudovani sveho vlastniho byznysu… (Nebo spise… lidé).
Ty buď od tý lásky a na nějaký vlastní BUISNES
raději ve vlastním zájmu zapomeň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea jezis, ja jsem tatar.. uz to vidím 😂 to bije do oci i me😂 ja byla zvykla, ze mi mobil preklepy opravil a nebo v rychlosti jsem napsala prvni písmena a samo to skocilo… U noveho jsem vypnula opravu, protoze mi michal ceskou a anglickou dohromady -_- takze se omlouvám, anglicky ale umim😂
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Amalthea jezis, ja jsem tatar.. uz to vidím 😂 to bije do oci i me😂 ja byla zvykla, ze mi mobil preklepy opravil a nebo v rychlosti jsem napsala prvni písmena a samo to skocilo… U noveho jsem vypnula opravu, protoze mi michal ceskou a anglickou dohromady -_- takze se omlouvám, anglicky ale umim😂
no dejme tomu a ty další chyby? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ne, na úspěšné podnikání nepotřebuješ gramatiku, tedy pokud nehodláš vybudovat nakladatelsví či mediální agenturu či se živit infomarketingem, kde musíš sepisovat bláboly na sociální sítě a nemáš na rozjezd prachy na lidi co psát umí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den
Nikdy není pozdě. Pokud se bojíš, tak se nech zaměstnat. Na podnikání potřebuješ „koule“, peníze a dobrý nápad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea tak me poucte
stale cekam
Cesky narod je v tomhle jednicka
hledani chyb v textu uz je asi nemoc ![]()
Ale v oborech, co mam vystudovane ja, verte nebo ne, gramatika a vůbec čeština dulezita neni ![]()
Ale rada se poucim ^^
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Amalthea tak me pouctestale cekam
Cesky narod je v tomhle jednicka
hledani chyb v textu uz je asi nemoc
Ale v oborech, co mam vystudovane ja, verte nebo ne, gramatika a vůbec čeština dulezita neni
Ale rada se poucim ^^
Přemýšlím, ve kterém oboru není důležitá znalost mateřského jazyka. Že by „Vysoká škola života“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Přemýšlím, ve kterém oboru není důležitá znalost mateřského jazyka. Že by „Vysoká škola života“?
Znalost mateřského jazyka ( člověk je schopný porozumět textu a srozumitelně se vyjádřit) není to samé jako bezchybné používání pravopisu
…
Už jsem to tu někam psala, klidně ať mám v operačním protokolu odoperovaný „leví“ humerus, ale ať je to technicky ev. i esteticky uděláno bezchybně… I když tam spíš bude zkrátka sin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den