Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@DenisaBy píše:
Neumim si predstavit nezehlit vlasy. Rano mam kazdy vlas jinak.. napravo, nalevo, nahoru, dolu. Hruza a des verte mi. Je mi jasne ze je to hlavne ze zehleni, ale vzdat se ho uplne asi nedokazu
Poradila bych se s kadeřnicí, co na to používat, abych se vyhnula co nejvíc žehlení.
@DenisaBy píše:
@Jančakecalka tise zavidimpremyslela jsem o nano keratinu, to jsou vlasy rovne bez zehleni, ale ta cena..
@DenisaBy píše:
Neumim si predstavit nezehlit vlasy. Rano mam kazdy vlas jinak.. napravo, nalevo, nahoru, dolu. Hruza a des verte mi. Je mi jasne ze je to hlavne ze zehleni, ale vzdat se ho uplne asi nedokazu
Od té doby, co své jemné vlasy nezatěžuju ničím, natož žehlením, rostou jako z vody. Nefénuju, nechám proschnout. Dřív jsem bez umyté hlavy a vyfénování hlavy nevyšla ven. Dnes mám jiné priority ![]()
Misto žehlení doporučuji si ráno přivstat a umýt si celou hlavu a vyfoukat. ja to delam v predknonu nad vanou, mam vlasy po ramena a i s foukanim mi to nezabere vic jak 15 minut. predtim jsem hodne zehlila, ale uz me to nebavilo, navic casove to vyjde tak na stejno teda…tech 15 minut je max. spis min, ale uz mam praxi
@Russet Taky mi rychle rostou, loni na jaře jsem se nachala ošmikat na krátký mikádo pod uši a ted ani ne po roce mám vlasydlouhý víc, jak do půlky zad, sama nechápu ![]()
@DenisaBy mozna by to chtelo lepsi zehlicku, kde jde korigovat teplota. Na 240 stupnu je to fakt hodne…a nekde bych mrkla po lepsim spreji na ochranu proti teplu, asi mas nejaky spatny
kdyz uz musis denne zehlit…
Příspěvek upraven 03.01.18 v 17:16
@DenisaBy píše:
@Šarlota4 ja tedy vlasy slizle nemam, kdyz jsou vyzehlene
Tak urcite
, tak chod se spalenyma koneckama no ![]()
@debra.morgan píše:
Misto žehlení doporučuji si ráno přivstat a umýt si celou hlavu a vyfoukat. ja to delam v predknonu nad vanou, mam vlasy po ramena a i s foukanim mi to nezabere vic jak 15 minut. predtim jsem hodne zehlila, ale uz me to nebavilo, navic casove to vyjde tak na stejno teda…tech 15 minut je max. spis min, ale uz mam praxi
Vlasy mam delsi, ale delam to stejne. Nezehlila jsem nikdy a vlasy mi rostou strasne rychle. Umyju rano, vyfoukam fenem a dotvaruju foukaci kulmou.
@DenisaBy ja ty spreje moc nepouzivala, mela jsem takovy fluid od kadernice primo s tim to bylo o neco malo lepsi, ale ne o moc…ale predpokladam, ze by to asi nemel delat…a co se optar sve kadernice, jestli by neco doporucila? ![]()
@DenisaBy píše:
@Verun83 no 240 stupnu.. Hruza
No to je dost. Uplne v poho vyzehlim na 150st. Mam s regulaci. Ale nezehlim kazdy den. Mam bud tekute krystaly nebo od bad head 3v1 ochranu, pak pouzivam jeste fixaci a vydrzi mi to vyzehlene jeste druhy den nekdy i 3. Jinak teda nejdriv vlasy foukam a ty extra neposlusny jen dozehlim. Nezehlim celou hlavu.
@DenisaBy píše:
@Kukacka123 no kdyz uz si to napsala, tak se te rovnou muzu zeptat.. Mam sprej ale i kdyz si ho nastrikam snad 40cm od hlavy (pisou 20cm) tak jsou ty vlasy mokry.. Pritom by nemelo byt vubec poznat ze jsem je necim strikala ze? Nebo je to v pohode?
Zehlis mokry vlasy?
A pouzivas nejakou ochranu proti horku pri zehleni?