Vlasy které nerostou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3818
3.1.18 16:45

Nicis si je zehlenim, proto se lamou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
3.1.18 16:51

@DenisaBy co takhle prestat si je nicit zehlenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.1.18 16:52

Konecky ostrihat a nezehlit! Vsichni vedi, ze kazdodenni zehleni vlasu je svinstvo. Pouzivej treba rotacni foukaci kulmu, beztak jsou hezci nadychane vlasy nez slizle vyzehlene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.1.18 16:53

Mela jsem to same, zehlila jsem kazdy den, kdyz jsem mela mikado (kazda strana se mi tocila jinak). Musela jsem prestat zehlit (nechala jsem dorust, abych z vlasu nevyla nervozni :mrgreen: ), pak mi zacaly vlasy rust…pouzivala jsem masky, olejicky (chemicke, prirodni), hydratacni oleje, kondicionery, vystridala jsem toho hodne a nic nepomohlo…potom jsem konce nechala ostrihat a prestala zehlit a konecne vlasy rostly ;) radim teda nezehlit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.1.18 16:54

Zehlit obden nebo po umyti vyfoukat fenem do rovna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
3.1.18 16:58

Žehlit si vlasy každý den? To ještě někdo dělá a neví jak je to pro vlasy škodlivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
3.1.18 16:58

A pouzivas nejakou ochranu proti horku pri zehleni?

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
3.1.18 17:05

Vlasy nežehlim, nefénuju, neřešim lámání, třepení :D

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
3.1.18 17:06
@DenisaBy píše:
Neumim si predstavit nezehlit vlasy. Rano mam kazdy vlas jinak.. napravo, nalevo, nahoru, dolu. Hruza a des verte mi. Je mi jasne ze je to hlavne ze zehleni, ale vzdat se ho uplne asi nedokazu

Poradila bych se s kadeřnicí, co na to používat, abych se vyhnula co nejvíc žehlení.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
3.1.18 17:10
@DenisaBy píše:
@Verun83 ano pouzivam sprej na tepelnou ochranu

No tak asi spatny, kdyz si je takhle nicis. Nebo delas nejakou chybu. Nebo moc horka zehlicka.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
3.1.18 17:12
@DenisaBy píše:
@Jančakecalka tise zavidim :lol: premyslela jsem o nano keratinu, to jsou vlasy rovne bez zehleni, ale ta cena.. :roll:
:mrgreen: díky. No, ta cena je fakt síla, to bych asi nezkoušela, nevim :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
53518
3.1.18 17:12
@DenisaBy píše:
Neumim si predstavit nezehlit vlasy. Rano mam kazdy vlas jinak.. napravo, nalevo, nahoru, dolu. Hruza a des verte mi. Je mi jasne ze je to hlavne ze zehleni, ale vzdat se ho uplne asi nedokazu

Od té doby, co své jemné vlasy nezatěžuju ničím, natož žehlením, rostou jako z vody. Nefénuju, nechám proschnout. Dřív jsem bez umyté hlavy a vyfénování hlavy nevyšla ven. Dnes mám jiné priority ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.1.18 17:13

Misto žehlení doporučuji si ráno přivstat a umýt si celou hlavu a vyfoukat. ja to delam v predknonu nad vanou, mam vlasy po ramena a i s foukanim mi to nezabere vic jak 15 minut. predtim jsem hodne zehlila, ale uz me to nebavilo, navic casove to vyjde tak na stejno teda…tech 15 minut je max. spis min, ale uz mam praxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.1.18 17:15

@Russet Taky mi rychle rostou, loni na jaře jsem se nachala ošmikat na krátký mikádo pod uši a ted ani ne po roce mám vlasydlouhý víc, jak do půlky zad, sama nechápu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7712
3.1.18 17:15

@DenisaBy mozna by to chtelo lepsi zehlicku, kde jde korigovat teplota. Na 240 stupnu je to fakt hodne…a nekde bych mrkla po lepsim spreji na ochranu proti teplu, asi mas nejaky spatny ;) kdyz uz musis denne zehlit…

Příspěvek upraven 03.01.18 v 17:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast