Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky. Jak dlouho jste krváceli/špiněli po císařském řezu? Jsem osm týdnu po sekci, týden už jsem měla konečně klid a teď jsem znovu začala špinit, mám pocit, že to snad nikdy neskončí, někdy to mám i obden, den nic a pak znova. Na prohlídce po šestinedělí, byla děloha na ultrazvuku na svém místě, tak jsem asi vytušila, že je všechno v pohodě, můj doktor moc sdílný není. Moc vám všem děkuju ![]()
Ja jsem po prvnim cisari spinila snad deset tydnu, obcas to ustalo a zas se vratilo, ukoncila to az prvni menstruace, ktera na to volne navazala a to jsem plne kojila. Takze za me je to normalni. U druheho to bylo o trochu kratsi.
Příspěvek upraven 08.09.16 v 20:12
Pri prvnim cisari jsem sla z porodnice s intimkou. Do tydne po navratu klid.
Po druhem. cisari jsem spinila cca 10 tydnu. Ale ka si po porodu redila krev. Tak asi to ma nejakou souvislost ![]()
Měla jsem to samé co ty
skoro týden byl klid pak jsem šla velkou procházku do kopce s kočárkem a spineni se vrátilo. Trvalo to snad 2 měsíce
@Oliverka28 po prvním jsem krvácela tak nějak v 6 nedělí, první menstruace 5,5 m po porodu za plného častého kojení..
Teď po druhém jsem krvácela průběžně celé 6 nedělí, krvácení ve vlnách, výraznější po námaze, ale spíš to bylo takové lehké krvácení nebo špinění..no a dva týdny po 6 nedělí, kdy na kontrole byla sliznice nízká atd., jsem dostala menstruaci, klasickou, silnou, asi 5 dnů trvající..kojim, ale malý spí noci 5-6h, tak nejspíš je to tím..když začal spát celou noc a noční kojení se ještě zredukovalo, tak jsem taky špinila asi 3 dny..
Dlouhotrvajici spineni po cisari je pry normalni. S nejvetsi pravdepodobnosti bude pozdeji i dlouhe spineni po kazde ms. Podle gyn. je to pry bezny jev, protoze se pry nad jizvou tvori jakoby prohluben se zachycenou krvi, ktera pomalu odchazi.