Malý si rozmyslel cestu na svět 39. týden těhotenství

8
7.9.16 05:40

Malý si rozmyslel cestu na svět

Ahoj holky, tak včera přijata 39+3 tt s kontrakcema po 5 minutách otevřená na 2,5. Druhé dítko. Večer už ani tuk. Co teď se mnou? Pošlou mě domů? Nebo budou vyvolávat? Během noci sem měla pár kontrakci které mě i vzbudily. Ale sotva po hodině. Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
7.9.16 05:51

Neznáme ani ve které porodnici ležíš, tudíž ani maminky s podobnou zkušeností z té dané porodnice Ti nemohou odpovědět - nevíme jaké jsou tam „zvyky“.

nějak nechápu, proč by museli jít zrovna do vyvolávání, pokud ještě nepřenášíš nějak hodně a navíc to vypadá, že vše pracuje jak má, miminko ještě asi není připravené, Tvé tělo se připravuje (otevřená na 2,5cm). Plodovka neodtekla - dle toho co píšeš - tam bych pochopila vyvolání. A jinak si stejně myslím, že to bude i podle toho jak to budeš chtít Ty. Nikdo nebude dělat něco přímo proti Tvé vůli, možná, že kdybys o vyválání stála a byla dost hlasitá, tak ho docílíš.

Chápu, že v tomto týdnu bys už nejraději měla mimčo venku. :hug:

Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.9.16 06:11

@nonina ležím v Prostějově, pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
7.9.16 06:20

Nejspíš Tě zatím nechají, budou dělat monitory a sledovat, on se porod nejspíš rozjede a pokud by se nezdály monitory nebo tak něco, tak vyvolají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
7.9.16 07:34

Mě pichli plodovku, epidural a pak se mi porod taky zastavil, předtím od rána pravidelné kontrakce. Požádala jsem o vyvolání a do hodiny jsem si miminko uz chovala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.9.16 08:41

@Axam také jsem rodila v prostejove a myslím si, že ti porod vyvolávat zatím nebudou. Ale těžko říct, mně ho vyvolávali, protoze jsem 10 dní přenášela a odtekla mi plodovka.
Možná te pusti domu, jestli to na porod nevypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
7.9.16 08:41

Neměla byste se na toto ptát spíše lékařů v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.9.16 21:09

@leryl měla ale to by tu musel ten doktor komunikovat a nechrapat na pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.9.16 21:11

Dopadlo to tak že mi pichli vodu a malej byl za 6 hodin venku a sem rada, ze to máme za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.9.16 08:17

Tak gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie