Vlhké kalhotky...

Anonymní
17.10.11 10:47

Vlhké kalhotky..

Omlouvám se možná za skandální téma, ale potřebuji vědět, zda je to normální. Jsem 18 měsíců po porodu, který proběhl naprosto v pořádku bez sebemenších potíží. Od porodu jsem měla sex asi jen 3×, protože jsme se s otcem dcery po nějaké době rozešli, takže se dá říct, že jsem už rok a půl bez intimního života. Už asi týden na sobě pozoruju, že mi hodně vlhnou kalhotky. Zničehonic ze mě vyteče sekret. Není to asi infekce, nesmrdí to nic. Myslíte, že to může být z toho, že teď fakt často myslím na sex a mám pocit, že skočím na každého chlapa, který kolem mě prochází?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.10.11 10:56

Hmm, já to mívám v období půstu taky a někdy i mimo období půstu, když mám svoje chvilky, kdy bych vážně mohla sex třikrát do hodiny.. Pokud nemáš nějaké problémy, řešila bych to jenom tak, že bych asi fakt na nějakýho chlapa skočila… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.11 10:59
Anonymní píše:
Hmm, já to mívám v období půstu taky a někdy i mimo období půstu, když mám svoje chvilky, kdy bych vážně mohla sex třikrát do hodiny.. Pokud nemáš nějaké problémy, řešila bych to jenom tak, že bych asi fakt na nějakýho chlapa skočila… :lol:

Díky za odpověď, taky si to myslím, spíš jsem chtěla ujištění :)
Já bych samozřejmě skákala jak divá, jenže nějak není s kým zatím. A nikoho jen na sex nechci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.11 11:04

tak já od prvnoho porodu bez intimky ani ránu ,taky to není výtok ani nic takového ,ale nesnseu být vlhká i ve dne i v noci :oops: …ale pomyšlením na sex to nebude toho mám dost :-) nějak to neřeším

• Citovat
  • Upravit
102087
17.10.11 11:10

Jojo, je to normální… u mě hlavně v období před ovulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.11 11:39
j.a.n.i1 píše:
Jojo, je to normální… u mě hlavně v období před ovulací.

jj, přesně tak, já to mám taky tak :-)

• Citovat
  • Upravit
2622
17.10.11 13:22

Jj, s tím souhlasím, já měla tohle při ovulaci, ne pokaždý, ale často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nonyx
28.6.17 21:02
:D
  • Citovat
  • Upravit
nonyx
28.6.17 21:02
:DD
  • Citovat
  • Upravit
30.8.17 19:41
@Anonymní píše:
Omlouvám se možná za skandální téma, ale potřebuji vědět, zda je to normální. Jsem 18 měsíců po porodu, který proběhl naprosto v pořádku bez sebemenších potíží. Od porodu jsem měla sex asi jen 3×, protože jsme se s otcem dcery po nějaké době rozešli, takže se dá říct, že jsem už rok a půl bez intimního života. Už asi týden na sobě pozoruju, že mi hodně vlhnou kalhotky. Zničehonic ze mě vyteče sekret. Není to asi infekce, nesmrdí to nic. Myslíte, že to může být z toho, že teď fakt často myslím na sex a mám pocit, že skočím na každého chlapa, který kolem mě prochází?

Dobrý den,
já ehm, jsem 2 roky po porodu a sex míváme, ale stává se mi… Dnes jsme byli v Zoo a občas když jdu mám vlhké kalhotky, někdy i trochu žluté, ale bez zápachu až mám pocit, že jsem si učurla. Je to možné? Nemám inkotinenci? :oops: :oops: :oops: rudnu když to píšu a pardon za toto nevhodné téma se též omlouvám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí