Vložka do kočárku Emitex

1446
25.8.09 11:57

Vložka do kočárku Emitex

Ahoj,

chci si koupit vložku do kočárku od Emitexu, tuto:

http://www.elinka.eu/detail.php?…

nebo tuto:

http://www.elinka.eu/detail.php?…

Chtěla bych poprosit vás o zkušenosti.

Jakou vzít? Ta s letní a zimní stanou mi přijde super, ale zase když se ušpiní a budu jí chtít otočit tak bude v létě sedět na fleecu?

A hlavní dotaz - Můžete mi kdo tu Emitexovou má změřit maximální délku otvoru na pás který bude mezi nožkami? Já mám dost široký ten střední popruh mezi nožkami. Tak aby se mi to tam vlezlo.

Moc děkuji !!! :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
25.8.09 18:48

Otvor 10cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.8.09 19:14

Jéééééééé Čiči ahoj a dííííík. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
25.8.09 20:36

Jo a asi ii záleží do jakého kočárku to chceš. Kámoška to má, mám pocit, že dokola je stahování na šňůrku a mě v Jané by to ani nemělo za co držet. Spíš bych doporučovala to na nějaké prodejně vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.8.09 21:46

Ahoj, tak já mám vložku tu jednodušší, ne s tou zimní a letní stranou, mám ji v autosedačce ve vajíčku, protože hodně cestuju a chtěla jsem, aby měl maličký pohodlí trošku. Ta vložka je měkká a maličký je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
25.8.09 21:55

Mně ta vložka přišla naprosto strašná, nedrželo mi to prakticky nikde, už bych to nikdy nekoupila. Je to, dle mýho, jen drahej hadr. :roll:

Pokud vložku, tak fakt originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.09 22:33

Já mám tu z froté a jsem naprosto spokojená. Sedí mi jak do Moonu, tak do Inglesiny, je moc příjemná na dotek a hlavně saje pot, když se dítěti zpotí záda (což je v těchto vedrech pořád).

• Citovat
  • Upravit
6093
26.8.09 21:55

Nechala jsem si vložku ušít od jedné paní na MMB, jen jsem jí napsala, jaký typ kočárku mám, vybrala jsem si látku a barvu a ona mi ji ušila, je oboustranná a jsem s ní opravdu spokojená.
Vyšla mě tuším ještě levněji než ta Emitexová.

Foto pro představu, jak to vypadá v reálu 8)

http://nd02.blog.cz/…34120_o2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
11.5.14 13:49

Ahoj, obnovuji diskusi. Potřebuji poradit, co do kočárku na jaro-léto-podzim. Mám starší typ dannysport, je docela teplý s vložnou taškou (ta jde vyjmout, ale nejde odepnout vršek :pocitac: ), a pod ní jsou šráky, není tam žádná matrace, tedy bez tašky by to tlačilo. Nechce se mi investovat do matrace do kočárku, vzhledem k tomu, že malý má čtyři měsíce a jak bude sedět, už nevyužijeme. Dále se docela potí, včera byl jak myš a budeme muset cestovat i v hicu na rehabilitace. Napadlo mě několik řešení, ale nevím, které je ok. Dám na zkušenosti od vás.

1. Dívala jsem se na vložku z merina od emitexu http://www.emitex.cz/…merino-vlna/, ale vychvalují ji spíš na zimu. Máte některá a používáte i v létě? Nekouše? Nesesouvá se? Je to dost měkké?

2. Nebo fusak od Emitexu http://www.emitex.cz/…k2v1-bavlna/.

3. Anebo podložit dítě froté osuškou, přes to plínu a na přikrytí buď tetra plenu v létě, nebo případně nějakou merino dečku? Prý deka z merina je fajn.

Máme malý košík, tak tam nic nedám a protože když jedeme na terapii, tak někdy bývá chladno a pak vedro, případně obráceně, tak potřebuji být připravena na eventualitu rychlého ochlazení a nesmí to zabrat zase příliš místa, protože výjezd je klidně na tři čtyři hodiny. A aby to bylo trošku univerzální, ať nekupuju za chvíli zase něco, však to znáte. Ať nedám spostu peněz za něco, co využiju chvilku a pak budu zase na podzim kupovat podzimní fusak a peníze poletí :zed: A zimní fusak mám s beránkem ještě po mně, tak zimu neřešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.5.14 14:05

@Jenisa
Já osobně mám od Gessleinu FUSAK SLEEPY a jsem maximálně spokojená. Mám jeden už na druhé dítko a na barvě nebo opotřebení to není vůbec vidět. První dcerka je narozená v červnu takže jsem ji vozila položenou jen na spodním dílu fusaku a horní jsem měla buď úplně odepnutý, nebo jen odkrytý a nikdy nebyla spocená nebo studená (teda kromě ťapek ty měla pořád studené :lol: ).
Druhá dcerka je lednová takže tu jsem jako novorozeně vozila zachumlanou ve fusaku, ale nijak jsem ji nenabalovala. Prostě v tom v čem byla doma (dupačky bodyčko, ponožky) a přidala jsem mikinu, čepici a rukavice. Ani v -20 nebyla studená. A když jsem přijela s kočárem do obchoďáku, jen jsem rozepla fusak a hotovo. Žádné dlouhé vyslékání a oblékání, buzení mimča… fakt pohoda. Je sice dražší, nový něco přes 3 tis. Ale na MMB se dá použitý sehnat i něco mezi 1500-1800,–Kč. Já můžu jen doporučit, a jak je měkkoučký…
posílám odkaz kde jsem ho pořizovala spolu s kočárkem
 http://www.gessleincz.cz/…esslein.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
11.5.14 14:13

@Jenisa Ten fusak máme, zimní byl super, ale tenhle je také dost teplý. Ale zase se dá celý rozepnout, takže kdyby bylo teplo dá se to řešit i takto. Do auta však naprosto na nic. Malý byl pořád zpocený :/ My jsme koupili vložku na fléru a přikrývám jej dekou + máme nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
13.5.14 13:00

@masa.dis
díky, ten fusak vypadá fakt dobře. Ještě musím pohledat, kde ho prodávají, abych ho mohla objednat. A jak jsi řešila prosím větší dítko se zablácenými botičkami, jde to nějak dole rozepnout? Dnes jsem totiž s malým byla na poště, nejprve jsem čekala hodinu venku, pak jsme vlítli dovnitř na naše číslo a ženská mi povídá, že mi sms poslali omylem a ještě to nemají :pocitac: Malý se mi za těch pět minut zpotil jak myš a to jsem ho částečně rozepnula :cert: Takže varianta, že jenom rozepnu fusak a bude v pohodě, je velmi lákavá. Jen ta cena, chjo.

@andy266
Díky. Chtěla jsem právě něco i do autosedačky, ať se nám neuvaří, jak pojedeme k našim a v létě k doktorům, takže emitex fusak nebudu brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
15.5.14 13:35
@Jenisa píše:
@masa.dis
díky, ten fusak vypadá fakt dobře. Ještě musím pohledat, kde ho prodávají, abych ho mohla objednat. A jak jsi řešila prosím větší dítko se zablácenými botičkami, jde to nějak dole rozepnout? Dnes jsem totiž s malým byla na poště, nejprve jsem čekala hodinu venku, pak jsme vlítli dovnitř na naše číslo a ženská mi povídá, že mi sms poslali omylem a ještě to nemají :pocitac: Malý se mi za těch pět minut zpotil jak myš a to jsem ho částečně rozepnula :cert: Takže varianta, že jenom rozepnu fusak a bude v pohodě, je velmi lákavá. Jen ta cena, chjo… to rozepínání na botičky je na nic. Fusak se zapíná na dva samostatné zipy. Dole uprostřed se dají oba vyháknout a horní díl tak oddělat.
Já jsem to řešila takhle:
1.zimu bylo dcerce 1/2 roku, takže jasně jezdila na ležáka, pěkně zachumlaná bez bot.
2. zimu v roce a půl, toho taky moc nenašlapala, takže jezdila bez bot a bačkory jsem měla v tašce. Nebo když jsme šly ven tak prostě bez fusaku, protože byla stejně nabalená na válení ve sněhu no a
3. zimu ve dvou a půl letech už jsem měla druhé mimčo, takže miminko do fusaku a prvorozená pěkně pěšky, nebo na stupátko za kočárek.
Ale jak to budu řešit těď s druhorozenou to nevím. V lenu jí už budou dva, začala chodit v 11 měs. takže už bude slušně chodit, ale asi žádný dálkový trasy. No prostě ji šupnu do fusaku na boso a jak se jí přestane líbit jízda dostane boty a bude chodit… Někdo používá návleky na boty, ale mě se to moc nezdá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
15.5.14 13:40

… ještě poznámka, pokud bych si potřebovala koupit tenhle fusak, tak si ho klidně koupím použitý. Je to opravdu kvalitní výrobek a pokud se k němu někdo chová slušně, slušně i vypadá. Maximálně může mít uvnitř žmolíky, jak děti melou nohama od pnožek, ale na funkci to nemá vliv a dá se to odstranit. Takže já bych se koukla na MMB, kde se dají sehnat i za 1500,–. Novej vyjde podstatně dráž, taky jsem koukala, že ho dělají v nějaké XS verzi. Je sice levnější, ale není až do 3 let věku dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí