Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám autosedačku Romer King+ a mám s ní jediný problém. Synovi se v těhle vedrech v ní potí záda a to i po 15 minutách jízdy. Ráda bych koupila tuhle vložku http://britax-romer.cz/…t-plus-.html
Ale nerada bych vyhodila tolik peněz za „kousek látky“, když bude na prd.
A tak se ptám jestli máte s tou vložkou nějaké zkušenosti?
Díky ![]()
Ano, je fajn
po delsi trase a ve vedru se v ni vojta sice zpotil, ale jen tak naoko, za chvilinku byl suchej
Nedávno jsem na ní koukala a taky o ní přemýšlíme, tak uvidím, jestli ještě přibudou nějaký zkušenosti ![]()
Tohle mě taky zajímá, náš chlapeček se potí v sedačce hrozně a tuhle vložku jsem už zvažovala. ![]()
Já taky o něčem takovým přemýšlím, jelikož malá je durch a to se mně teda nelíbí ![]()
tak snad ještě někdo přispěje. Mě docela překvapilo že jsem tu nenašla už založenou diskuzi, z 99% tu najdu vše co potřebuju ![]()
@sabines86 píše:tak snad ještě někdo přispěje. Mě docela překvapilo že jsem tu nenašla už založenou diskuzi, z 99% tu najdu vše co potřebuju
ja myslim ze je obsazena v diskuzich spolu s tou druhou vlozkou, co ma na sobe ty plastve vceli, ted nevim jak se jmenuje…tu jsem mela do vajicka a to byl malej i tak durch
Vím, že super a originální vypadá stokrát líp, ale my jsme to vloni vyřešili zdarma starým froté ručníkem.
Jeden večer jsem si pohrála a ušila z něj jakýs-takýs potah.
Malá nebyla spocená ani po třech hodinách jízdy v parném létě.
Třebas to někomu pomůže.
@suik píše:
Ja zas nedam dopustit na ovci kozisek, ci merino vlnu.
A kde se to dá koupit? To je normální ovčí kožíšek nebo nějaký speciální, proti pocení?
@Chocolate píše:
Vím, že super a originální vypadá stokrát líp, ale my jsme to vloni vyřešili zdarma starým froté ručníkem.
Jeden večer jsem si pohrála a ušila z něj jakýs-takýs potah.
Malá nebyla spocená ani po třech hodinách jízdy v parném létě.Třebas to někomu pomůže.
to vyzkouším, za to nic nedám ![]()
@mikitaa píše:
Jestli mas dite co se poti tak se zpoti v cemkoliv.
to mě taky napadlo, budu doufat že něco pomůže
, ale jestli má to pocení po mě… tak mu nepomůže fakt nic ![]()
Tak já původně chtěla koupit tohle: http://www.zbozi.cz/…pro-king-ts/, ale četla jsem, že je to právě jen obyčejné froté a ani se mi to moc nelíbilo, ale koukám, že vymysleli něco lepšího
Malý má vždycky hrozně spocený záda, tak pokud to fakt funguje, tak do toho bych možná šla.