Vložky do chladící tašky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
maggie79
16.9.14 10:39

vložky do chladící tašky

Ahoj holky, prosím vás kde se kupují takové ty vložky (nebo jak se to přesně jmenuje) co se zamrazí a dají do chladící tašky na cestu? měli jsme je už roky tak jsem to nikdy nezjišťovala, ale někam jsem je založila a za nic na světě si nevzpomenu. dost urgentně je potřebuju (musím vrátit mamině) a nemám moc času na hledání :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
16.9.14 10:45

My dáváme do přenosné cestovní chladničky tohle https://www.mall.cz/…reez-pack-m5 Jde to použít i do tašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
16.9.14 10:46

Zeptala bych se v nějakých kuch. potřebách. Jinak na netu je jich plno.

• Citovat
  • Upravit
263
16.9.14 10:47

Koupila sem normálně v Hypernově, takže si myslím že v hypermarketech budou normálně k mání, nebo bych ještě zkusila v domácích potřebách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
16.9.14 10:50

Zapomněla jsem dodat že je potřebuju dnes, max. zítra ráno, ptz naši právě odjíždí. takže potřebuju kamenou prodejnu. takže domácky, to jsem si taky říkala. já fakt mám poslední dobou hlavu na dvě věci :? :,( děkuju holky :)

• Citovat
  • Upravit
11788
16.9.14 10:51

Mam z Tescomy, jsou moc sikovne:

http://eshop.tescoma.cz/…nym-navlekem

Jinak nejake domaci potreby, kuchynske potreby, zalezi jaky obchod mate pobliz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
16.9.14 11:20

Pokud by to nebylo na dalekou cestu, jde použít i z lékárny gelové polštářky, co se přikládají buď zmrazené nebo nahřáté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
16.9.14 11:23

Já je kupovala u nás v Peny a v domácích potřebách.
@Anulka mám modré gelové polštářky doma, používala jsem jen jako chlazení z mrazáku. Jak se nahřívají, když bych je chtěla použít jako teplé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
16.9.14 12:13

@HankaHK http://www. lekarna. cz/duotherm-gelovy-polstarek-velky-200×300mm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
16.9.14 12:19

@Anulka což o to, cesta daleká není, ale už tak jsem si vyslechla… :roll: takže se pokusím sehnat co nejpřesnější shodu :zed: :zed:
@HankaHK v peny? taky tu mám peny ale nikde jsem tam nic takovýho neviděla :think: kde by to tam mohli mít?

• Citovat
  • Upravit
5301
16.9.14 13:04

@Anulka díky teoreticky mě taky napadla teplá voda, ale to už je jednodušší napustit termofor
@maggie79 teď už asi nikde bylo to v létě v letáku, asi to není stálý sortiment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
16.9.14 16:14

@HankaHK no jo to je fakt, mívají tam nárazovky… nevadí, zítra ráno jedu do města procházet obchody :roll:
díky holky za rady :palec:

• Citovat
  • Upravit
1186
16.9.14 18:30

Tak hodně štěstí :pankac: Já je koupila v srpnu v KIKu, určitě bych zkusila domácí potřeby, mají je třeba v Orionu-potřeby pro domácnost, Tescoma.

@HankaHK Já je dávala nahřát do mikrovlnky, ale určitě by šly i do hrnce s horkou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
16.9.14 22:29

@Kamilko kik i orion u nas je tak super snad pochodim :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat