Jak se zbavit skrvn od příkrmů?

15.9.14 10:18

jak se zbavit skrvn?

Ahoj maminky, jak se zbavujete skrvn od příkrmů? Já používám Jelena a žlučové mýdlo z Dm, ale vůbec to nejde dolů. Už mám flekatých tolik plinek a bodiček :( Buď dělám něco špatně já nebo už nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35786
15.9.14 10:25

Jestli to nejde vyprat tak to nehrotim, mam na jidlo ty flekate a v hezkych neji :nevim: obcas mi to jeste pusti po dalsim vyprani, kdyz ne, tak nic nenadelam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
15.9.14 10:36

@zizalka1991 V dmku maji gelovy pripravek, je v rozprasovaci v modre lahvi. Je v tom aktivni kyslik. Nastrikas to na fleky a das vyprat na 90. Ja to pak normalne jeste prepiram na 40tku, protoze ten pripravek zrovna nevoni a i po vymachani to v pradle citim. U nas to funguje temer na vsechny skvrny. Maximalne hrozi, ze vysokou teplotou prani veci znicis…ale kdyz jsou flekate, tak horsi uz to nebude. Jakmile to ale zaperes, uz se toho vetsinou zbavit neda…Takze to chce odstranit pri prvnim prani

Příspěvek upraven 15.09.14 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.9.14 10:37

Příspěvek upraven 20.05.15 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.9.14 10:47

Me na 100% zabira Ariel professional gel. Vzdycky dam na skrvnu, necham do druheho dne (!!!) pusobit a pak hodim pradlo do pracky :palec: doposud vzdycky vsechno vycistil, i starsi fleky, od vina na bilem triku, maleho veci taky :palec: nikdy pradlo neznicil. Jsem moc spokojena :potlesk:…a krasne voni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.9.14 11:13

@zizalka1991 hlavně na kolik pereš stupňů.. na 30-40 nepustí fakt skoro nic.. chce to na 50-60 °C a plíny na vyvářku na 90.. Jinak používám taky žlučové mýdlo.. a ještě mám tedy zkušenost, že to jak barví příkrmy ze skleniček se nedá vůbec srovnat s tím jak (ne)barví příkrmy doma vařené.. nechápu čím to je ;) (i když asi tuším ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.9.14 11:33

@zizalka1991 pokud je to bílé nebo světlé, je šikovné koupit v DM sůl na skvrny, rozdělat s uvařenou vodou na kašičku, napatlat na skvrnu a nechat působit. Mně takhle pustili i skvrny od plísně, když mi zapadnul zavlhlý overálek za prádelní koš ;) Ale na barevné to není, blednou barvy. Pracími prášky bych to neřešila, má to v sobě mrtě rozjasňovačů, které skvrnu jen překryjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.14 12:28
Všem Vám moc děkuji :hug:, budu zkoušet jednu radu za druhou, doufám že některá zabere
@lekarnicka28 píše:
@zizalka1991 hlavně na kolik pereš stupňů.. na 30-40 nepustí fakt skoro nic.. chce to na 50-60 °C a plíny na vyvářku na 90.. Jinak používám taky žlučové mýdlo.. a ještě mám tedy zkušenost, že to jak barví příkrmy ze skleniček se nedá vůbec srovnat s tím jak (ne)barví příkrmy doma vařené.. nechápu čím to je ;) (i když asi tuším ;) )

Plíny peru na vyvářku 95 °C a fleky zůstavají, papáme ze skleniček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný