Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já je osobně nemám ráda. Přijde mi, že nejsou moc kvalitní, ale moje sestra je zase používá ![]()
Já je používám léta a jsem spoko. Nemivam ale silnou menstruaci. přijdou mi příjemný. Ne takový igelitky jako třeba always - ty teda byly dřív, asi 10 let jsem je nepoužila, tak nevím jestli to už není lepší.
Nepoužívám je, jsou strašně navoněný. Používám řadu od Bella, nebo privátní řadu
DM/ Rossmann.
Jsou to jediné vložky, které mi nevadí… Podle mě fakt vydrží, jsou úplně tenoučké, po použití nesmrdí a nejsem v nich jak v igelitu…
Nejhorší vložky, jaké můžou být, nic nevydrží, při používání se celé rozdrolí - nekupuji, je to šunt
Ja je mam aktualne asi jako nejoblibenejsi, protoze jako jedny z mala me nikdy nedrely, vyhovuje mi textura. Ale po detech jsem se rozloucila s velmi silnou MS (aspon nejaky benefit), takze nepotrebuju nic extra. A jsou celkem levne. Nejhure jsem vzdycky snasela Always
.
Za mě jedny z nejhorších, horší jsou jen always
smrdí to, ta parfemace nedělá dobre pokožce, nesajou a ještě se tak divne zdrcavaji, ze pak má člověk místo vložky jen nějaké kuličky vaty ![]()
Dříve jsem je měla ráda, ale teď mi připadá, že vůbec nesajou. Při silnější menstruaci ta krev zůstává na povrchu a pak se samozřejmě dostane i kam nemá
Může někdo prosím doporučit jinou alternativu? U těchhle se mi líbilo, že jsou krásně tenké, ale ta kvalita šla fakt dolů.
Naturella jsou Nejhorsi vlozky, co znám
dřou a dráždí. Ale teď jsme zkusila always infinity (v papirove krabičce) a ty jsou super. @Narysa
@Narysa já mám poslední dobou nejlepší zkušenost s jessa, z dm.
Naturella nee, vždy se rozdrolily…
Mám teď nejraději buď Jessa nebo Natracare.
A i Always, ale ne ty klasické, ale 100% cottons, ty jsou dobré.
Ale v podstatě už beru jen na noc nebo na konec menstruace, přes den jsem už přešla na menstruační kalhotky.
My vložky nepoužíváme, jenom intimky a ty kupujeme právě od Naturella, tuším s hermankem. Spokojenost.
Naopak Jesse slipove jsou hrozne umělé, nesají, fuj.
Ahoj, zajímá mě, kdo tyhle vložky zkoušel a jaký má na ne nazor.
Já tyhle vlozky pouzivala asi pul roku byly fajn, ale pak mi přislo, ze kdyz mi vytekla ta krev, tak ze to nestihaly absorbovat a musela je casteji menit, jinak jsem byla v mokrym.
Jaky na ně mate nazor vy, kdo jste je zkouseli?