Menstruace po vstávání

Anonymní
23.4.24 15:34

Menstruace po vstávání

Zdravím všechny, chci se zeptat, zda má nekdo stejny problem.
Pokaždé když mám menstruaci, tak se bojim rano vstávat z postele hlavně druhý den menstruace, protože vstanu a spustí se úplně vodopad.krve je tolik, že to nezachytí ani vložka a jsem cela od toho, vyskoušela jsem plno druhu vlozek ale zadne to proste nezachyti. Nejsilnejsi mam vzdy menstruaci rano a nez dojdu do skoly, tak je tak zase jsem cela od toho
Zajímá mě jestli to tak nekdo taky má hlavne druhy den?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1847
23.4.24 15:37

Druhý den nejsilnější jsem to mělo do otěhotnění, teď to tak mám už 1. noc. Jsem z toho taky na prášky. Teď mě syn v noci několikrát vzbudí, tak vždycky jdu i na zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 15:52

Od porodu je to takové maso, že jsem to vzdala a na ty nejsilnější noci, z času na čas i dny, si beru natahovací inkontinenční kalhotky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.24 15:56

Jo, někdy je toho dost. Zkus chodit v noci víc na záchod! Někdo si dává vložky přes sebe dvě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.24 15:57

@ALIPELI já to mam vzdy nejsilnejsi rano, to vstanu z postele a ta vlozka to vsechno nezachyti, mam to az na stehnech.To same vse skole kdyz vstanu ze zidle

• Citovat
  • Upravit
1847
23.4.24 16:00

Mě už napadlo zkusit dát si tampon a pak i vložku  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.4.24 16:09

Kdyz to mam hodne silne, beru si kalisek a k tomu menstruacni kalhotky na silnou ms. Pripadne muzes tampon plus silna vlozka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 16:15

Já to tak taky mám, krev se přes noc nahromadí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4476
23.4.24 16:15

Ano, v pubertě jsem to tak měla. Musela jsem mít 3 nejsilnější vložky na noc. Tampony jsem v té době nesnesla a myslím, že by stejně nepomohly.
Vždycky jsem si nastavovala budík do školy o půl hodiny dřív, protože jsem věděla, že budu muset do sprchy.
Pokud jsem k tomu měla velké menstruační bolesti, tak mě mamka nechávala ty 2 - 3 dny doma. Měla jsem stavy, kdy jsem skoro zvracela, byla bílá jako stěna a měla závratě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 16:20

Když se ve třídě může člověk zeptat spolužačky jestli nemá něco na záchranu je to fajn. Já byla jediná holka ve škole. Jsem si nemohla dovolit překvapení.

• Citovat
  • Upravit
a12
61055
23.4.24 16:24
@ALIPELI píše: Více

Takhle to dělám běžně a to menstruaci nemám tak silnou, jak se tady popisuje, ale mám lepší pocit.
Bejt zakladatelkou tak do skoly dam trojkombo, klidně tampon(pokud to zvladne), vložku, menstruační kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9281
23.4.24 18:48

Dávám si na noc tampon a vložku. Jinak to nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.4.24 22:25

Tampon a vložku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 22:40

Po dětech je to masakr a ranní vstávání nejhorší. Moje řešení je na noc tampon super + menstruacni kalhotky.

• Citovat
  • Upravit
7240
26.4.24 09:35

V noci vstan a dojdi si na WC. Tampon + menstruační kalhotky to jistí. Myslím ten velký tampon na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí