Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Druhý den nejsilnější jsem to mělo do otěhotnění, teď to tak mám už 1. noc. Jsem z toho taky na prášky. Teď mě syn v noci několikrát vzbudí, tak vždycky jdu i na zachod.
Od porodu je to takové maso, že jsem to vzdala a na ty nejsilnější noci, z času na čas i dny, si beru natahovací inkontinenční kalhotky.
Jo, někdy je toho dost. Zkus chodit v noci víc na záchod! Někdo si dává vložky přes sebe dvě ![]()
@ALIPELI já to mam vzdy nejsilnejsi rano, to vstanu z postele a ta vlozka to vsechno nezachyti, mam to az na stehnech.To same vse skole kdyz vstanu ze zidle
Kdyz to mam hodne silne, beru si kalisek a k tomu menstruacni kalhotky na silnou ms. Pripadne muzes tampon plus silna vlozka.
Ano, v pubertě jsem to tak měla. Musela jsem mít 3 nejsilnější vložky na noc. Tampony jsem v té době nesnesla a myslím, že by stejně nepomohly.
Vždycky jsem si nastavovala budík do školy o půl hodiny dřív, protože jsem věděla, že budu muset do sprchy.
Pokud jsem k tomu měla velké menstruační bolesti, tak mě mamka nechávala ty 2 - 3 dny doma. Měla jsem stavy, kdy jsem skoro zvracela, byla bílá jako stěna a měla závratě.
Když se ve třídě může člověk zeptat spolužačky jestli nemá něco na záchranu je to fajn. Já byla jediná holka ve škole. Jsem si nemohla dovolit překvapení.
@ALIPELI píše: Více
Takhle to dělám běžně a to menstruaci nemám tak silnou, jak se tady popisuje, ale mám lepší pocit.
Bejt zakladatelkou tak do skoly dam trojkombo, klidně tampon(pokud to zvladne), vložku, menstruační kalhotky.
Po dětech je to masakr a ranní vstávání nejhorší. Moje řešení je na noc tampon super + menstruacni kalhotky.
V noci vstan a dojdi si na WC. Tampon + menstruační kalhotky to jistí. Myslím ten velký tampon na noc
Zdravím všechny, chci se zeptat, zda má nekdo stejny problem.
Pokaždé když mám menstruaci, tak se bojim rano vstávat z postele hlavně druhý den menstruace, protože vstanu a spustí se úplně vodopad.krve je tolik, že to nezachytí ani vložka a jsem cela od toho, vyskoušela jsem plno druhu vlozek ale zadne to proste nezachyti. Nejsilnejsi mam vzdy menstruaci rano a nez dojdu do skoly, tak je tak zase jsem cela od toho
Zajímá mě jestli to tak nekdo taky má hlavne druhy den?