Necítím venušiny kuličky

22.4.24 22:38

Necítím venušiny kuličky

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli nahodou některá z vás nemáte stejný problém jako já. Teď nedávno jsem si pořídila Venušiny kuličky abych si procvičila panevní dno. Kuličky jsem začala nosit jenže je v sobě vůbec necítím :( Nevíte někdo čím to je a jestli to vadí? Co jsem si tak načetla tak by to mělo jít cítit a měla by to být namáhavé je mít ale ja ani nevnímám že bych ty svaly nejak musela vědomě zatínat. Mám kuličky údajně pro pokročilé. Jsou to 2 spojené a mají asi 3cm pruměr. Jsem holka 18 let. Děkuji predem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.4.24 22:47

To sami ma moje přítelkyně, spořili jsme si to a stoji to za houby, žádný účel to nedělá takže vyhozené prachy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
22.4.24 23:09

Jestli to jsou ty klasické s kuličkou uvnitř, tak ty by jakože neměly být nijak cítit. Pánevní dno se trénuje tím, jak ta menší plná kulička unitř naráží do té větší duté a vytváří menší otřesy.

Asi si to pleteš s vaginální čínkou. Ta je těžší a nemá žádnou kuličku uvnitř. Tou se trénuje už aktivně držením svalů pánevního dna v protitahu, aby právě nevypadala. Tím aktivním držením se trénuje pánevní dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hedun89
22.4.24 23:21

Mě taky zrovna nenadchly

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.24 23:26

Ahoj, taky jsme kupovaly s holkama a nic.. jako kdybych tam mela tampon… docela zklamaní oproti tomu, co jsme četly. Takže buď v klidu, nejsi sama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4335
23.4.24 14:49

Tak klasicke venusiny kulicky jsou citit jen pri pohybu, ani pomala chuze nemusi stacit, jinak je to jen takovy nesavy jinak tvarovany tampon… ja je nosila na lekce tance ci jineho sportu
jestli to staci na posileni panevniho dna to nevim (rikalo se to), ted (po porodech) nepouzivam…
ta cinka zni lip @Kittanya :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11451
23.4.24 18:10

Ona to není erohračka? Takže ono se to v ženách převaluje, ale slastné pocity to nedělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4335
23.4.24 18:18
@Ploskutáček píše: Více

no ani ne :think:, aspon ty klasicke, uvnitr to je dute a je tam tezka kulicka, ktera se rozhybe pohybem tela… no a cim vic se hybes tim vic to tam lita… takze na to abys neco vzrusiveho citil se musis docela dost mrskat
rekla bych ze to akorat zprijemnuje hubnuti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria