Tampóny nebo vložky? Co je lepší?

Anonymní
23.4.24 19:17

Tampóny nebo vložky? Co je lepší?

Zdravím, co je za Vás lepší tampóny nebo vložky.. a proč?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
23.4.24 19:32
@Anonymní píše: Více

To záleží… Při silný menstruaci vložky, jinak tampony nebo menstruační kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
23.4.24 20:08

Ani jedno. Používám výhradně kalíšek (předtím jsem cca 3-4 roky používala tampony.
Proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.4.24 20:11

Za mě vložky ale někomu vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.4.24 20:14

Též nechápu proč anonym, za to se snad stydět nemusíš, má to každá z nás :mrgreen:..jinak já jsem tým vložky a menstruační kalhotky to jistí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.4.24 20:32

Ja pouzivam oboji, na noc treba musim mit tampon i vlozku, kdyz chci uchranit prosteradlo :mrgreen: :oops: Nebo kdyz nekam jdu a vim, ze si tam budu sedat, beru si oboji…Ke konci pak uz jen vlozky…u me je to bohuzel masakr, takze musim takhle kombinovat. Ale nevadi mi to, je to jen par dni. Nic jineho jsem nikdy nezkousela, ani nemam v planu.

• Citovat
  • Upravit
118
23.4.24 20:48

Ahoj, dle meho gynekologa jsou lepsi vlozky a taky je doporucuje. Kdyz jdes na zachod, vis, ze bys mela vymenit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.4.24 21:01

Tampóny. Antikoncepcí MS od loňska vymizela. Takže jsem si dost zvykla, že mám svatý pokoj. A neřeším nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.4.24 22:19

U mě tampóny. Vložky jsem nenavidela. Ten mokrý pocit, nepohodlí, špinavá, zápach..
Tampóny jsem vyzkoušela v 16 a už je používám skoro 20let… jen po 3 dětech je ta menstruace silná takže občas mám vložku jsem tak kdyby náhodou spolu s tamponem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí