Menstruační vložky velikost 3

Anonymní
1.10.21 13:13

Vložky velikost 3

Holky, nosím vložky velikost 3, jsem klidnější ze neproteču a tak celkově. Vím, že většina holek používá normální, ale to já použit, tak bych to měla všude, nechápu v čem jsem jiná :D máte to taky tak? Problém je, když si je kupuji tak stydím, přijdu si ze je to něco nenormálního, prodavačka na mě kouká prohlíží si mě a tím se stydím ještě víc. Natož kdyby tam stali nějaký mladý holky či kluci :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37182
1.10.21 13:18

Co je velikost 3? Já znám akorát intimky, klasické a na noc :D a prodavacce je to určitě úplně jedno, to je ve tvé hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8017
1.10.21 13:19

Hel v klidu, já si kupuji jenom noční a jako když mi bylo cca 16 - 18 let taky jsem z toho měla „trauma“ a vždy jsem to něčím zakrývala, tedka to beru uplně v klidu a je mi uplně jedno co si kdo myslí, je to přirozené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.10.21 13:24

Já myslím, že prodavačce je to úplně šumafuk. Spíš když ty budeš působit nervózně, tak si toho všimne :D když jsem pracovala v Lidlu, tak jsem se jen vždy pousmála, když chlap měl víno, něco dobrého a kondomy.
Jinak si ty lidi vůbec nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79767
1.10.21 13:31
@Anonymní píše:
Holky, nosím vložky velikost 3, jsem klidnější ze neproteču a tak celkově. Vím, že většina holek používá normální, ale to já použit, tak bych to měla všude, nechápu v čem jsem jiná :D máte to taky tak? Problém je, když si je kupuji tak stydím, přijdu si ze je to něco nenormálního, prodavačka na mě kouká prohlíží si mě a tím se stydím ještě víc. Natož kdyby tam stali nějaký mladý holky či kluci :roll:

kolik ti je? 13? to jsem se také styděla za každou blbost, ale uklidním tě, prodavačce je šumák, jaké vložky kupuješ a mladým holkám nebo klukům??? asi máš nějaký psychický problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5053
1.10.21 14:03

Kup si kalíšek a máš po problému se studem z nakupování vložek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
1.10.21 14:19

Já kupuju pro dceru na noc i 4 nebo 5 a nepřijde mi to jako něco zvláštního :-)

Jinak takto číslované jsou třeba always, asi ne všechny značky to tak mají.
1 a 2 jsou denní vložky a 3-5 jsou označované jako noční. Je tam rozdíl hlavně v délce vložky, tak taky i mají trochu jiný tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí