Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co je velikost 3? Já znám akorát intimky, klasické a na noc
a prodavacce je to určitě úplně jedno, to je ve tvé hlavě.
Hel v klidu, já si kupuji jenom noční a jako když mi bylo cca 16 - 18 let taky jsem z toho měla „trauma“ a vždy jsem to něčím zakrývala, tedka to beru uplně v klidu a je mi uplně jedno co si kdo myslí, je to přirozené
Já myslím, že prodavačce je to úplně šumafuk. Spíš když ty budeš působit nervózně, tak si toho všimne
když jsem pracovala v Lidlu, tak jsem se jen vždy pousmála, když chlap měl víno, něco dobrého a kondomy.
Jinak si ty lidi vůbec nepamatuju.
@Anonymní píše:
Holky, nosím vložky velikost 3, jsem klidnější ze neproteču a tak celkově. Vím, že většina holek používá normální, ale to já použit, tak bych to měla všude, nechápu v čem jsem jinámáte to taky tak? Problém je, když si je kupuji tak stydím, přijdu si ze je to něco nenormálního, prodavačka na mě kouká prohlíží si mě a tím se stydím ještě víc. Natož kdyby tam stali nějaký mladý holky či kluci
kolik ti je? 13? to jsem se také styděla za každou blbost, ale uklidním tě, prodavačce je šumák, jaké vložky kupuješ a mladým holkám nebo klukům??? asi máš nějaký psychický problém
Kup si kalíšek a máš po problému se studem z nakupování vložek ![]()
Já kupuju pro dceru na noc i 4 nebo 5 a nepřijde mi to jako něco zvláštního ![]()
Jinak takto číslované jsou třeba always, asi ne všechny značky to tak mají.
1 a 2 jsou denní vložky a 3-5 jsou označované jako noční. Je tam rozdíl hlavně v délce vložky, tak taky i mají trochu jiný tvar.
Holky, nosím vložky velikost 3, jsem klidnější ze neproteču a tak celkově. Vím, že většina holek používá normální, ale to já použit, tak bych to měla všude, nechápu v čem jsem jiná
máte to taky tak? Problém je, když si je kupuji tak stydím, přijdu si ze je to něco nenormálního, prodavačka na mě kouká prohlíží si mě a tím se stydím ještě víc. Natož kdyby tam stali nějaký mladý holky či kluci