Vnější hemoroid strašně bolí

1342
7.2.13 12:19

Vnější hemoroid-strašně bolí

Ahoj, prosím vás o radu! Udělal se mi vnější hemoroid (asi 2×1 cm), který strašně bolí-až bych brečela. Jsem v 37. týdnu těhu. Nevíte někdo, jak se ho rychle zbavit? Nebo aspoň zmírnit bolest? Mám mastičku Preparation, ale ta vůbec nepomáhá!!!Fakt trpím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2326
7.2.13 12:26

Hodně často sprchovat vlažnou vodou a kromě té tvé mastičky ještě zkusit Faktu mast případně Faktu čípky a gel z dubové kůry…uvidíš, co na tebe zafunguje nejlíp. Vím, o čem mluvíš, měla jsem to u předchozího těhu a teď znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.2.13 12:29

Ahoj v lékárně si kup gel z dubové kury cca 80Kč, po každé stolici osprchnout a namazat bacha barví tak ne bílé prádlo. A tak do dvou dnů zabírá Hemodin. Jinak se zkus narvat vlákninou at se můžeš bez bolesti vyčistit. Když se ti to po gelu nezatáhne šla bych k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
7.2.13 13:00

Pomohl mi Detralex tablety. V těhotenství jsem tím dost trpěla. Může se v těhotenství, i při kojení. Tak jak to líčíš mi to příjde, že už ti žádné mastičky ani čípky, sami o sobě nepomohou. Může tam být i zánět a raději bych zašla za gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
7.2.13 13:53

Tak gel z dubove kury a po kazde potrebe sprchovat spodek studenou vodou - aby se ten otok zmensoval. Fakt to pomaha.
Jen Te teda lituju, ptz s tim samym problemem pocitej po porodu. Radim pribalit neco do tasky do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí