Kotník - má cenu rtg?

2230
5.2.13 20:22

kotník má cenu rtg?

Jako dítě jsem měla zlomený kotník. včera se ozvala tak že jsme šla 3× k zemi, dneska jsme kvičela v autě při řízení. prošahaval mi to fyzioterapeut (dnes jsem u něj nahodou byla se zády) a nic tam nenašel-na stisk nebo rotaco kotníku to enbolí, jen když přenesu váhu tak ěm tam děsně bodne a noha to neudrží. myslíte že má cenu zajet na rtg? nijak blbě jsme nešlápla, začlo to bolet z ničeho nic. rtg mám trochu z ruky, navíc po negat. zkušenostech raději všechno řeším s fyzio. nemáte někdo nějaký tip co an to? (stříkám prontoflexem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.2.13 21:05

Běž na chirurgii, Dr. rozhodne, zda je nutný rtg. Vlastě si nedovedu představit, že dojdu sama na rtg bez doporučení? :think: :nevim: Kotník máš jen jeden, mohla jsi špatně došlápnout.. Snad bude jen pohmožděný, ale i tam je léčba klidový režim..

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
5.2.13 21:33

Jednu zkušenost mám. Sice si nepamatuju, jak mě to bolelo (byla jsem ve 2. třídě), ale mě když bolelo došlápnutí na nohu, tak jsem měla v kotníku zánět.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
6.2.13 08:09

Šlachy? Nemohla jsem chodit a při otáčení mě v tom píchlo jen v jednom bodě.. Taky nevím, jak jsem k tomu přišla.. Prý přílišná námaha, ale nedělala jsem nic jinak než normálně.. Já na rtg byla, jela jsem na pohotovost, protože mám malou a z hodiny na hodinu jsem skoro nemohla chodit.. Šlachy se tam stejně neukážou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
6.2.13 15:04

Anonymní-tak to je jasný že pujdu an chíru, ale nemám ji u nosu, musim sebou tahat dvě malý děti… jinak ankonec jsem fakt musel ajet, už mám problém vubec se o tu nohu opřít. na rtg nic vidět enbylo, takže musim zítar znovu an ortopedii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
7.2.13 20:47

Tek je to utženej vaz… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.2.13 21:24

@spiky01 no tak to je nemilé :roll: