Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jako dítě jsem měla zlomený kotník. včera se ozvala tak že jsme šla 3× k zemi, dneska jsme kvičela v autě při řízení. prošahaval mi to fyzioterapeut (dnes jsem u něj nahodou byla se zády) a nic tam nenašel-na stisk nebo rotaco kotníku to enbolí, jen když přenesu váhu tak ěm tam děsně bodne a noha to neudrží. myslíte že má cenu zajet na rtg? nijak blbě jsme nešlápla, začlo to bolet z ničeho nic. rtg mám trochu z ruky, navíc po negat. zkušenostech raději všechno řeším s fyzio. nemáte někdo nějaký tip co an to? (stříkám prontoflexem)
Běž na chirurgii, Dr. rozhodne, zda je nutný rtg. Vlastě si nedovedu představit, že dojdu sama na rtg bez doporučení?
Kotník máš jen jeden, mohla jsi špatně došlápnout.. Snad bude jen pohmožděný, ale i tam je léčba klidový režim..
Jednu zkušenost mám. Sice si nepamatuju, jak mě to bolelo (byla jsem ve 2. třídě), ale mě když bolelo došlápnutí na nohu, tak jsem měla v kotníku zánět.
Šlachy? Nemohla jsem chodit a při otáčení mě v tom píchlo jen v jednom bodě.. Taky nevím, jak jsem k tomu přišla.. Prý přílišná námaha, ale nedělala jsem nic jinak než normálně.. Já na rtg byla, jela jsem na pohotovost, protože mám malou a z hodiny na hodinu jsem skoro nemohla chodit.. Šlachy se tam stejně neukážou..
Anonymní-tak to je jasný že pujdu an chíru, ale nemám ji u nosu, musim sebou tahat dvě malý děti… jinak ankonec jsem fakt musel ajet, už mám problém vubec se o tu nohu opřít. na rtg nic vidět enbylo, takže musim zítar znovu an ortopedii