Vochov - Cortusa group bydlí někdo?

Anonymní
21.12.21 18:38

Vochov - Cortusa group bydli nekdo?

Dobry den,
Bydli nekdo od této společnosti?
Zajimala by me kvalita staveb, jestli jste resili nejake reklamace, co vsechno bylo potreba dodelat z vasi strany.
Jak jste to meli s financováním developerskeho projektu? Myslim tim, jestli ze strany banky nebyl nejaky problem, preci jenom se jedna o hypoteku na stavbu ktera prozatim neexistuje. Ja nejake informace a podklady mam, ale zajimala by me zkusenost lidi, kteří si tim vsim prošli.
Dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
21.12.21 18:50

Ségra tam bydlí asi rok, už to prodává, padá jim to na hlavu :D už 2× museli reklamovat stropy. S hypo nevím jak to mají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.12.21 19:05
@Kriss Tina píše:
Ségra tam bydlí asi rok, už to prodává, padá jim to na hlavu :D už 2× museli reklamovat stropy. S hypo nevím jak to mají :think:

No teda, to jste me moc nepotesila :D jako slysel jsem omítky, vlhkost a takovyhle veci, ale ze i stropy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.12.21 19:09

@Forst to je tou vlhkostí :D jim to vlhne a praská. Je znát, že je to prostě honem rychle postavené na úkor kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.12.21 19:42

Jasny, rozumim. Ja jsem uz par recenzi cetl i jsem slysel neco od lidi co tam bydli, nekdo byl spokojeny a nekdo mi rekl prave to co ctu tady, vlhkost, omítky atp. Treba se jeste nekdo ozve, zitra mam mit schuzku druhou, pri prvni se řešila rezervace, kterou jsem nepodepsal trval jsem na tom, ze si to chci precist doma a zitra by jsme to meli podepsat a dohodnout se jak dal, ale kdyz tak sbírám informace které jsou prevazne negativni, tak nejspis nic podepisovat nebudeme. Vam moc dekuji, pomohla jste mi. Jen tak pro zajímavost neni to ten byt 3Kk co se inzeruje na srealitach za 5080000?😃 pak je tam jeste jeden a ten je 2kk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.12.21 19:54

@Forst 3kk mají, ale na Sreality to nemají :D to je někdo jiný, ale je to podobná nabídka, myslím že ale neměli az tak vysokou cenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.12.21 19:56

@Kriss Tina
No nam rekli za 4kk 3,6mil s tim ze se tam neco bude dodelavat jako podlahové krytiny, kuchyne, svetla a takovyhle veci.. takze to spis jak se zvýšili ceny nemovitosti a jak to ma realitka tak to natahli na tech 5,1mil 😃 je to ted sileny ty nemovitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.12.21 19:58

@Forst jo ségra dávala kolem 3 milionů za to 3kk, ale museli si dělat podlahy, kuchyň, koupelnu, dveře a dost tam ještě zahucelo navíc no. Plus teda taky hraje roli to, že ceny šly nahoru celkově no, ale prostě kvalita těm cenám vůbec neodpovídá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.12.21 20:01

@Kriss Tina Taky nam rekli, ze si budeme muset takovyhle veci dodelat samy. O koupelne nevim, ale kuchyn a podlahy nam rekli, ze to nebudou delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.12.21 20:04

@Forst jo ono něco nabízeli jakože v ceně, ale většinou takový ten nejlevnější aušus, takže dveře jak z papíru apod, to si ségra udělala radši sama, aby to mělo nějakou kvalitu. Ale celkově je to teda bydlení za trest, tenké stěny, že od sousedů slyší úplně vše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.12.21 20:21

@Kriss Tina Mockrat dekuji, pomohla jste mi, jeste info předam pritelkyni, zohlednime to a rozhodneme se co dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.12.21 20:40

Dneska tyto stavby rostou jako houby po dešti :(
Ukrajinci tam bouchaji 16tky každý den za jakéhokoliv počasí :zed:
A mráz Maltě strašně svědčí :mrgreen: Nic nestihne ani proschnout a už tam stěhují lidí. Hluk bývá slyšet od sousedů a nejlépe ze zachoda od sousedů k tobě do obýváku :poblion:
V dnešní době není novostavba vůbec žádná výhra. Člověk si říká je to nové nebudou žádné náklady na opravy a ejhle nestíhá rozbíjet prasátka aby stíhal řešit opravy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.12.21 23:10

@JiříkMazlík no udajne maji 01/22 poprve kopnout do zeme a 12/23 ma byt uz zkolaudovano, je to rychle a pak vznikají hold takove problemy. Myslel jsem si, ze si to treba po roce sedne, vlhkost odezní atp. ale po recenzích od známého kdy problemy po dvou letech přetrvávají to asi jen tak nezmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.12.21 12:20

Tak jsme to dnes odrekli, nakonec od nich bydlet radeji nebudeme.
Diky vsem a preji hezke svatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1