Voda v pupicku

5185
18.11.10 21:37

Voda v pupicku

Chtela bych vas poprosit o radu, zda nevite co muze znamenat, kdyz ma moje 8 tydenni dcerka vodu pod kuzickou v pupicku? :-? Vypada to jako kdyz mate treba puchyr z popaleniny. Myslite, ze jsem ji ho spatne cistila po porodu? :zed: Zitra rano chci volat doktorce, ale znate to, do rana daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
18.11.10 23:26

Radši bych tam zašla. Doktorka to určo bude chtít vidět. S těmi pupíky jsou někdy problémy ale netrvá to dlouho. Myslím že to nebude vážné ale víš jak to je. Nic nezanedbat.Pak i z banality může být problém. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
18.11.10 23:28

Ahoj,
nakoukla jsem po druhe a vidim, ze ti nikdo neodpovedel. Sama jsem nic takoveho nevidela, ale kazdopadne ti chci jen rict, ze bys k mudre mela rano radsi rovnou zajit a ukazat ji to. Nic za to nedas. Rozhodne se v tom nerypej, at do pupicku nechtene nedostanes nejakou infekci. Muzes to treba jen lehce lihem vycistit, jak jsi to delala nez se pupik zahojil a ostatni bych opravdu nechala na mudre.
Preju klidnou a pohodovou noc :palec:
Podle me to nebude nic strasneho :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.11.10 08:14

Dej pak prosím vědět co to bylo…držim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
1.12.10 23:46

Dostali jsme framykoin mast a podle doktorky je pupicek zaniceny a nebo je to kyla. Po tydnu mazani masti, se nic nezmenilo, takze pri kontrole nam doktorka potvrdila kylu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
3.12.10 11:05
berusa.m píše:
Dostali jsme framykoin mast a podle doktorky je pupicek zaniceny a nebo je to kyla. Po tydnu mazani masti, se nic nezmenilo, takze pri kontrole nam doktorka potvrdila kylu. :cry:
:cry: to me moc mrzi :cry: :hug: tak preju hodne sil a at je to brzo pryc :andel: :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí