Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
v rámci osvěty…nedalo mi to
dnes běžel na ČT24 pořad Milénium…o létání miminek, výsledky výzkumů
tady je
http://www.ct24.cz/…12-milenium/
edit..přidávám svůj názor…nikdy bych to svým dětem neudělala…nechápu, že jak se objevil sebemenší náznak, že by to mohlo škodit, s tím okamžitě nepřestali…
Příspěvek upraven 18.11.10 v 16:57
Muj nazor je ten, ze je to otresne a pro dite velice nebezpecne. Nechapu, ze na to nekdo ma svedomi.
![]()
Lidka a Sami píše:
Muj nazor je ten, ze je to otresne a pro dite velice nebezpecne. Nechapu, ze na to nekdo ma svedomi.![]()
Pod to se můžu podepsat…
![]()
Strašný, to co tam s některýma miminkama vyváděli by mělo být trestné
. Neuvědomují si asi možné následky. A srovnávat tos Vojtovou metodou
.
Rychle jsem skoukla tu reportáž- a naskočila mi husí kůže!! Proboha, pro koho tohle má nějaký pozitivní význam? S mimčem se snažíme zacházet jako s peříčkem…nechápu, jak na to má někdo žaludek !! Brrrrrr ![]()
je to hrůza - chválabohu už k tomu byly i vědecké -lékařské komentáře - lékaři to opravdu seriozně zkoumali a došli k závěru, že to dětem škodí
nezbývá než věřit, že ty matky dostanou rozum a nebudou tvrdit, že je to jen věc názoru a podobně
a to srovnání s Vojtovou metodou mi taky přišlo ujetý
No fuj, mě se úplně udělalo špatně jak jsem viděla jak tam s tím mimčem točí kolem sebe a drží ho za nohy. Toto nepochopím, vždyť to je hrozně nebezpečné už od pohledu
A ta paní teda s prominutím vypadá dost nedůvěryhodně, té bych malého nesvěřila ani na hlídání natož tak aby mi tam s ním tak házela.
totalne vymasteny kravy nic jinyho na to napsat nemuzu at si jdou za roh nafackovat ![]()
ani se na to nemůžu podívat, viděla jsem reportáž o létání miminek někdy minulý rok myslím, a skoro jsem brečela, jak mi těch malých človíčků bylo líto!!! Chudinky se ani nemůžou bránit a nějaká kráva je tam chytla za nohy a mávala sním okolo hlavy, no hrůůůůza!!!
Mělo by to být trestné!!!
Tak jsem zkoukla to létání miminek. Když tam začala točit tím malým prckem, tak bych ji z fleku zavřela za týrání dětí. Některé pohyby u těch větších by se dali (i mě taťka vyhazoval do výšky apod.). Ale u těch miminek fakt děs.
Já už jsem o tom taky slyšela, viděla jsem to v televizi hned v té době jak to začali vyšetřovat. Je to něco šílenýho a nepochopitelnýho. Já bych nikdy nic takovýho dětem udělat nemohla a vůbec nemůžu pochopit výšku IQ těch mamin co příjdou na takový kurz k takové totálně vymaštěné psychopatičce a ještě jí ty její kecy věří. Toto nemůže člověk s normální inteligencí svým dětem udělat.
I když dnešní vysílání na ČT24 jsem neviděla a pustila jsem si to až teď a všimla jsem si tam jedný maminy, která tam mluvila a vzpomněla jsem si, že její video jak rodila doma putuje po internetu. Tak se vůbec nedivím, že když se někdo rozhodne pro takový risk, jako je porod doma, tak se rozhodne pro létání miminek. Jak se říká IQ tykve.
já to viděla taky někdy před rokem poprvé — byl to velký boom když se to objevilo ve zprávách a přiznám se že jsem to celé probrečela … a nedokoukala, neměla jsme sílu
ale můžu vám říct že tohle praktikují i vystudované zdravotnice ![]()
nechci se dotknout „přírodních“ matek, jak jim říkám, snažím se tolerovat každého ať si dělá co chce, ale tohle už je trochu (víc) moc ![]()
mám dceru už přes rok (je to holka bytelná
)a manžel s ní někdy blbne že ji chytne za nohy a na chviličku „pověsí“ hlavou dolů, dcera to teda miluje, je blázen ztřeštěný, ale mě se to moc nelíbí, bolí mě klouby za ní ![]()
Kreténi, kteří to s dítětem dělají.. (
A za výraz se neomlouvám!)
To je hrůza běhá mi z toho mráz po zádech.Chudinky malinký…