Vodíková láhev

30
2.1.24 13:39

Vodíková láhev

Dobrý den, jaké máte zkušenosti či víte něco o vodíkové (generátoru) láhvi? Děkuji
 https://www.centrumvody-filtrace.cz/…DRO-d469.htm?…

Příspěvek upraven 02.01.24 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartinL45
2.1.24 13:42
@Attr píše:
Dobrý den, jaké máte zkušenosti či víte něco o vodíkové láhvi? Děkuji

Vodík je kvůli jeho nízké hustotě nutné skladovat stlačený v tlakových láhvích. Ty musí být odolné přetlaku, destrukci a velmi těsné, aby vodík neunikal. Samotné stlačení vodíku je energeticky náročné. Pro stacionární skladování je využíváno i kryogenních zásobníků se zkapalněným vodíkem.

Vodík je dnes ve vozidlech obvykle skladován v kompozitních tlakových láhvích typu 4 – hliníková tenkostěnná nádoba je obalena ovinem z uhlíkových vláken, což tvoří velmi pevný celek odolný vnitřnímu přetlaku, destrukci a také pronikání molekul vodíku materiálem jako takovým.

• Citovat
  • Upravit
21072
2.1.24 17:04
@Attr píše:
Dobrý den, jaké máte zkušenosti či víte něco o vodíkové láhvi? Děkuji

Chceš si doma elektrolýzou vyrábět vodík k pohonu auta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
4.1.24 23:40

Dobrý den, já využívám lahev firmy H2 world, k tomu i některé jejich doplňky stravy H2 Forte a H2 Immunity. Jsem se vším spokojená. Z dlouhodobého hlediska vidím pozitivní účinky, zlepšení imunity, únavy..Vodu vyrobenou generátorem můžete popíjet nepřetržitě kdykoliv

• Citovat
  • Upravit
8700
4.1.24 23:50

Může sem někdo dát chemický vzorec vodíkové vody, co se tam na tom H2O změní? :D To fakt někdo koupí?
Nechce někdo koupit nůž z ocelové oceli? Nebo palivové dříví z dřevěného dřeva - zaručeně déle hoří a vytváří při hoření pozitivní vibrace, mající velmi dobrý vliv na humanoidní lidi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
5.1.24 04:52

@rmot Vodíková voda je voda s rozpuštěným plynným vodíkem (H2) podobně jako voda sycená oxidem uhličitým. Je bez chuti, protože H2 je plyn bez zápachu. Vědecké důkazy o tom, že by vodíková voda měla nějaké zdravotní účinky na člověka, jsou omezené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.1.24 15:48
@teri_p98 píše:
Dobrý den, já využívám lahev firmy H2 world, k tomu i některé jejich doplňky stravy H2 Forte a H2 Immunity. Jsem se vším spokojená. Z dlouhodobého hlediska vidím pozitivní účinky, zlepšení imunity, únavy..Vodu vyrobenou generátorem můžete popíjet nepřetržitě kdykoliv
@teri_p98 píše:

Mohu odkaz prosím? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová