Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, jaké máte zkušenosti či víte něco o vodíkové (generátoru) láhvi? Děkuji
https://www.centrumvody-filtrace.cz/…DRO-d469.htm?…
Příspěvek upraven 02.01.24 v 19:53
@Attr píše:
Dobrý den, jaké máte zkušenosti či víte něco o vodíkové láhvi? Děkuji
Vodík je kvůli jeho nízké hustotě nutné skladovat stlačený v tlakových láhvích. Ty musí být odolné přetlaku, destrukci a velmi těsné, aby vodík neunikal. Samotné stlačení vodíku je energeticky náročné. Pro stacionární skladování je využíváno i kryogenních zásobníků se zkapalněným vodíkem.
Vodík je dnes ve vozidlech obvykle skladován v kompozitních tlakových láhvích typu 4 – hliníková tenkostěnná nádoba je obalena ovinem z uhlíkových vláken, což tvoří velmi pevný celek odolný vnitřnímu přetlaku, destrukci a také pronikání molekul vodíku materiálem jako takovým.
@Attr píše:
Dobrý den, jaké máte zkušenosti či víte něco o vodíkové láhvi? Děkuji
Chceš si doma elektrolýzou vyrábět vodík k pohonu auta?
Dobrý den, já využívám lahev firmy H2 world, k tomu i některé jejich doplňky stravy H2 Forte a H2 Immunity. Jsem se vším spokojená. Z dlouhodobého hlediska vidím pozitivní účinky, zlepšení imunity, únavy..Vodu vyrobenou generátorem můžete popíjet nepřetržitě kdykoliv
Může sem někdo dát chemický vzorec vodíkové vody, co se tam na tom H2O změní?
To fakt někdo koupí?
Nechce někdo koupit nůž z ocelové oceli? Nebo palivové dříví z dřevěného dřeva - zaručeně déle hoří a vytváří při hoření pozitivní vibrace, mající velmi dobrý vliv na humanoidní lidi ![]()
@rmot Vodíková voda je voda s rozpuštěným plynným vodíkem (H2) podobně jako voda sycená oxidem uhličitým. Je bez chuti, protože H2 je plyn bez zápachu. Vědecké důkazy o tom, že by vodíková voda měla nějaké zdravotní účinky na člověka, jsou omezené.
@teri_p98 píše:
Dobrý den, já využívám lahev firmy H2 world, k tomu i některé jejich doplňky stravy H2 Forte a H2 Immunity. Jsem se vším spokojená. Z dlouhodobého hlediska vidím pozitivní účinky, zlepšení imunity, únavy..Vodu vyrobenou generátorem můžete popíjet nepřetržitě kdykoliv
@teri_p98 píše:
Mohu odkaz prosím? Děkuji moc