zrovna mi končí menstruace, která přišla na den přesně, dlouhá je jako obvykle týden. Všimla jsem si ovšem, že byla tento cyklus o dost jiná než obvykle..
Normálně mám hodně tmavou krev, která je taková „hustší“.
Tentokrát jsem si všimla, že krev měla jinoz konzistenci - byla taková „řidší“ - vodnatější. I barva byla jiná než obvykle - sice červená, ale spíše jasně, středně - ne sytě, jak tomu bývalo doposud. Krvácela jsem o den déle, ale pak rychle přišlo špinění…
Stalo se vám to někdy? Mám to řešit, nebo je to normální? Čím to může být? Žádné změny v životě nemám, akorát jsem v červnu státnicovala a obecně byla poslední dobou ve stresu, může to být tím?
Milé ženy,
zrovna mi končí menstruace, která přišla na den přesně, dlouhá je jako obvykle týden. Všimla jsem si ovšem, že byla tento cyklus o dost jiná než obvykle..
Žádné změny v životě nemám, akorát jsem v červnu státnicovala a obecně byla poslední dobou ve stresu, může to být tím?
Normálně mám hodně tmavou krev, která je taková „hustší“.
Tentokrát jsem si všimla, že krev měla jinoz konzistenci - byla taková „řidší“ - vodnatější. I barva byla jiná než obvykle - sice červená, ale spíše jasně, středně - ne sytě, jak tomu bývalo doposud. Krvácela jsem o den déle, ale pak rychle přišlo špinění…
Stalo se vám to někdy? Mám to řešit, nebo je to normální? Čím to může být?