Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym ale chci se zeptat na něco intimního.
Zničehonic se u mě objevil vodnatý bílí výtok ale vodnatý, jakože hodně jak kdyby kapal kohoutek, je to bez zápachu a bez nějakého svědění, jen to ze mne prostě kape.. jsem z toho hotová.🤦
Na gyndu jít ted nemohu, jsem ve zkušební době a jelikož jsem máma samozivitelka, tak si nemohu dovolit v práci chybět.Prosím o nějaké rady/typy.
Myslíte, že bych mohla být těhotná? Nebo je to před začátkem menstruace? Nebo se tělo nějak čistí..? Prosím o pomoc.
Tvůj doktor nemá některý den i odpoledne?
Pokud jsi měla nechráněný styk tak můžeš být těhotná. Udělej si test ať to můžeš kdyžtak vyloučit a hledat jinou příčinu.
@JancaS84 píše:
Tvůj doktor nemá některý den i odpoledne?
Pokud jsi měla nechráněný styk tak můžeš být těhotná. Udělej si test ať to můžeš kdyžtak vyloučit a hledat jinou příčinu.
Bohužel moje gyndařka pracuje jen do 15h, a já v 15h končím, takže nestíhám. Co se týče to nechráněného styku, tak ano ten byl ale před 2dny, což pochybuji, že bych hned následující den měla výtok, kvůli tomu že jsem otěhotněla, toto tělo po 24h nemůže přece ani zaregistrovat né? Ani test to tak rychle nepozná.
Proto mě to i znepokojuje.
@Anonymní píše:
Bohužel moje gyndařka pracuje jen do 15h, a já v 15h končím, takže nestíhám. Co se týče to nechráněného styku, tak ano ten byl ale před 2dny, což pochybuji, že bych hned následující den měla výtok, kvůli tomu že jsem otěhotněla, toto tělo po 24h nemůže přece ani zaregistrovat né? Ani test to tak rychle nepozná.
Proto mě to i znepokojuje.
Na test je brzo. Tak možná nějaká pohlavní nemoc. ![]()
@JancaS84 - pohlavní nemoc taky ne, to by ten výtok nebyl bílí a takhle vodnatý.. změnil by barvu, či by mě to třeba svedelo či palelo..
Ale nic..
Prostě to ze mě jen kape.. 🤦 asi to je výtok před tou menstruací, jinak to asi nevidím.. hold počkám a uvidí se.
Ahoj, omlouvám se za anonym ale chci se zeptat na něco intimního.
Zničehonic se u mě objevil vodnatý bílí výtok ale vodnatý, jakože hodně jak kdyby kapal kohoutek, je to bez zápachu a bez nějakého svědění, jen to ze mne prostě kape.. jsem z toho hotová.🤦
Na gyndu jít ted nemohu, jsem ve zkušební době a jelikož jsem máma samozivitelka, tak si nemohu dovolit v práci chybět.
Prosím o nějaké rady/typy.
Myslíte, že bych mohla být těhotná? Nebo je to před začátkem menstruace? Nebo se tělo nějak čistí..? Prosím o pomoc.